Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλή βδομάδα να έχουμε και το κυριότερο να έχουμε την υγειά μας.
Ο μπάρμπα Στέλιος σήμερα θα σχολιάσει τα όσα συνέβησαν χθες στο γήπεδο της Μακρυκάπας με πρωταγωνιστές τον ποδοσφαιριστή της ΔΡΟΣΙΑΣ κύριο Λάμπρου και τον Μανώλη Βέττα ο οποίος ήταν στο γήπεδο για να καλύψει τον αγώνα ΜΑΚΡΥΚΠΑ - ΔΡΟΣΙΑ.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στον 96,5 μετά την λήξη του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής τον έβρισε χυδαία για ένα σχόλιο που είχε γράψει τις προηγούμενες μέρες.
Δεν γνωρίζουμε το σχόλιο, αλλά  μικρή σημασία έχει. Αν έθιγε τη προσωπικότητα του ποδοσφαιριστή, αν ήταν συκοφαντικό κλπ, υπάρχει άλλος δρόμος και όχι οι επιθέσεις, έστω και φραστικές. 
Πάμε όμως παρακάτω. Αγαπητέ Μανώλη, είναι αλήθεια πως.... φταίμε κι εμείς, αφού όλα αυτά τα χρόνια για τους γνωστούς λόγους, χαϊδεύουμε αυτιά.
Τα έχω πει και τα έχω ξαναγράψει. Τους καλομάθαμε και πιστεύουν πως "μας αγόρασαν" όπως αγοράζουν έναν αυτοκίνητο ή ένα οικόπεδο και πλέον μας έχουν ως περιουσιακό στοιχείο.
Θυμήσου Μανώλη τα όσα σου έχω πει μέχρι σήμερα κι εκεί θα βρεις την απάντηση στο γιατί.
Μανώλη, δεν είναι τυχαίο το ότι από τους πολλούς ραδιοφωνατζήδες μείνατε λίγοι για να μην γράψω ελάχιστοι.
Οι περισσότεροι δεν άντεξαν και την έκαναν.
Δεν άντεξαν το λιβάνισμα που ήθελαν οι περισσότεροι και μάλιστα δωρεάν.
Δεν άντεξαν να παριστάνουν τους εθελοντές, ενώ στην ουσία ήταν εργαζόμενοι με χαρτζιλίκι και φυσικά χωρίς τα "πρέποντα".
Μανώλη έφτανε το να λιβανίζουμε τους πάντες και αυτοί για να μας το ξεπληρώσουν να λένε μια καλή κουβέντα προς όλους.
Μανώλη τώρα ήρθε η ώρα να μην μπορούμε να παίξουμε κρυφτούλι.
Έστω και τώρα όμως, αξίζει τον κόπο να γράφουμε και να λέμε αλήθειες για όλους και για όλα.
Δυστυχώς κι εμείς κρύβουμε πολλά κάτω από το χαλί και το καταστρέψαμε. Τώρα που καταστράφηκε το χαλί ήρθαν στην επιφάνεια αυτά που κρύβαμε από κάτω.
Μανώλη πάρτε το αλλιώς.
Το ποδόσφαιρο στην Εύβοια δεν είναι στα καλύτερα, αλλά στα χειρότερά του. Το βλέπουμε καθημερινά και κανείς δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια.
Από εκεί αρχίζουμε, αν θέλουμε αύριο όλα να είναι κάπως καλύτερα.