Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Χρόνια πολλά και σε όσους σήμερα γιορτάζουν. Να είναι πάντα υγιείς κι ευτυχισμένοι.
Μάτι δεν κλείσαμε όλη την νύχτα, για να μην χάσουμε καμιά μεγάλη είδηση η οποία θα αφορούσε την Εύβοια και ιδιαίτερα το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο. Εδώ ου φτάσαμε, περιμέναμε πως και πως  να έχουμε την ....σύλληψη του κ. Κασομούλη, αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους της Προποντίδας αυτός είναι "ο δολοφόνος" του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου!!!!

- Μην γελάτε, γιατί η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Εμείς εδώ στο apopsignomi, έχουμε κάθε δικαίωμα να γράφουμε για τα θέματα αυτά, γιατί πάντα γράφαμε για την παράγκα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και πάντα ήμασταν απέναντι στην βία και σ΄ αυτούς που την προκαλούσαν. Άλλοι να τα δούνε αυτά και αναφερόμαστε σ αυτούς που καλύπτουν τους μπουκαδόρους των γηπέδων και αυτούς οι οποίοι μένουν στο απυρόβλητο, γιατί αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο τους παρέχουν ασυλία και προφανώς έχουν λόγο που το κάνουν.

- Να κρίνουμε ως διαιτητή τον κ. Κασομούλη, να κρίνουμε το πως έπαιξε σε κάποιο παιχνίδι, αλλά ποιος είναι αυτός που έχει το δικαίωμα να του κάνει επίθεση, να τον απειλεί και να τον βρίζει;

- Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Κανείς δεν αμφισβητεί πλέον πως δεν εφαρμόζει κανείς τον πειθαρχικό κώδικα  και τους κανόνες του ποδοσφαίρου. Υπάρχει βία και τρομοκρατία εναντίον των διαιτητών και κανείς δεν αντιδρά, κανείς δεν βάζει σε εφαρμογή τον πειθαρχικό κώδικα, γιατί απλά θέλει τους ανθρώπους της παράγκας, αφού με αυτούς μπορεί να είναι σε μια καρέκλα και να είναι έστω αχυράνθρωπος.

- Θα γράψει "ο μπαρμπα Στέλιος" για τον κ. Κασομούλη και το γράφουμε για να μην ανησυχείτε. Δεν είναι όμως ο διαιτητής το θέμα μας, αφού και οι διαιτητές άνθρωποι είναι και θα κάνουν και λάθη. Το θέμα μας είναι το μίσος κάποιων εναντίον κάποιων διαιτητών και το ότι χρησιμοποιούν βία, για να μπορούν να σταθούν ως παράγοντες, αφού αν αφαιρέσεις τους τραμπουκισμούς τους, δεν μένει τελικά τίποτα και θα ήταν στην αφάνεια.

- Μιλάμε για τα πρόσωπα τα οποία παριστάνουν τους παράγοντες, αλλά είναι τραμπούκοι και πέρα από τους τραμπουκισμούς στα γήπεδα και τις μηνύσεις εναντίον άλλων δεν μπορούν να έχουν ρόλο στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Αξιοσημείωτο είναι πως τα τελευταία χρόνια, οργάνωσαν και καθοδηγούσαν παράγοντες ομάδων της Εύβοιας, με μόνο στόχο να ρίξουν την διοίκηση Παπακωνσταντίνου. Το τι πέτυχαν το ξέρετε όλοι. Έχαναν πανηγυρικά κάθε φορά.

- Για να κάνουν την δουλειά τους, κάνουν τα πάντα, αλλά κανείς δεν τους στηρίζει την ώρα της κάλπης, αφού έχουν δοκιμάσει την τύχη τους και στις αυτοδιοικητικές εκλογές!!! 

- Γιατί καταφέρνουν να υπάρχουν οι ίδιοι και οι ομάδες τους; Γιατί απλά δεν κάνουν αυτό που πρέπει οι άνθρωποι της ΕΠΣ Εύβοιας, δεν κάνει αυτά που πρέπει η Επιτροπή Διαιτησίας, δεν κάνει αυτά που πρέπει η Πειθαρχική επιτροπή, δεν κάνει αυτά που πρέπει ο Σύνδεσμος Διαιτητών, δεν κάνουν αυτά που πρέπει οι άνθρωποι της ενημέρωσης, αφού μάλλον μας αρέσει η παράγκα και τα μέλη της μας είναι χρήσιμα.

- Σήμερα το θέμα αυτό θα έχει την τιμητική του, γιατί οι νεκροθάφτες του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, δεν πρέπει να έχουν ασυλία.