Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να χαμογελάτε πάντα, ακόμη κι όταν έχετε ν΄ αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Με το άγχος και το αχ βαχ, δεν βγαίνει τίποτα και γι΄ αυτό πάρτε το αλλιώς.
Ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα και γι΄ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όλες και όλοι.
Εμείς κάναμε τις επιλογές μας και προχωράμε μ΄ αυτές, χωρίς να δίνουμε σημασία, σ΄ αυτούς που.... θέλουν να μας εκδικηθούν, επειδή δεν τους πιστέψαμε και δεν προσκυνήσαμε στα θέλω τους.

- Θα διαπιστώσετε πως μέχρι τώρα, κανένα καλάμι δεν άντεξε να κουβαλάει πολλά κιλά. Όταν τα κιλά που έχουν τοποθετηθεί σε καλάμια, είναι πολλά, τότε το ταξίδι κρατάει λίγο.
Εμείς γι΄ αυτό δεν καβαλάμε καλάμια. Είναι πολλά τα κιλά μας και αποφεύγουμε τα καλάμια. Υπάρχει πάντως και η άλλη άποψη που λέει να μην είναι δυο δυο στο κάθε καλάμι, αλλά να είναι διπλό το καλάμι και ένας ο καλαμοκαβαλάρης!!!!!

- Χθες δυστυχώς από το πρωί μείναμε χωρίς νερό και μέχρι περίπου στις 14:00 που ήρθε εργαζόμενος από την ΔΕΥΑΧ δεν ξέραμε τι είχε συμβεί. Η έκπληξή μας ήταν μεγάλη, όταν ο υπάλληλος της ΔΕΥΑΧ ανακάλυψε που ήταν η βλάβη. Δυστυχώς υπάλληλος του Δήμου, ήταν αυτός που μας άφησε χωρίς νερό και ούτε καν ενημέρωσε την ΔΕΥΑΧ πως προκάλεσε βλάβη στο δίκτυο. Με φορτηγό του Δήμου πρωί -πρωί πήγε να μαζέψει τα χόρτα και ότι άλλο είχαν πετάξει κάποιοι δημότες και μαζί με τα χόρτα σήκωσε και το σωλήνα και τον έκοψε!!! Το χειρότερο ήταν πως έριξε μερικά χόρτα πάνω στον σωλήνα από τον οποίο έτρεχε το νερό και έφυγε ήσυχος.

- Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε την κυρία της ΔΕΥΑΧ που απαντούσε στα τηλεφωνήματά μας και μας ενημέρωνε, όπως και τον κύριο ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας και έστειλε τον τεχνικό μέσα σε 10΄ !!!!! Τέλος ο τεχνικός που ήρθε, αν και είχε  ξεπεράσει το ωράριο εργασίας, έμεινε μέχρι να αποκαταστήσει την βλάβη και τον ευχαριστούμε πολύ.

- Φυσικά και είναι σημαντικό γεγονός η διαδικασία εκλογής προέδρου του ΚΙΝΑΛ.  Εμείς δεν ανήκουμε σ΄ αυτόν τον πολιτικό χώρο και δεν μας πέφτει λόγος, αλλά όχι να εκλεγεί και ο Γιωργάκης ο οποίος διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έφυγε και έφτιαξε δικό του κόμμα και τώρα επέστρεψε, αφού δεν κατάφερε να μπει το κόμμα του στην Βουλή και έχει μια ακόμη ευκαιρία να διαλύσει και το ΚΙΝΑΛ. Υπάρχουν άνθρωποι που θα τον ψηφίσουν;;;;