Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Απάντηση Θ. Τάρτη, στον Δ. Κατσούλη

 Διαβάστε τι απάντησε ο κ. Θανάσης Τάρτης, στον κ. Δημήτρη Κατσούλη, ο οποίος στηρίζει Γιώργο Παπανδρέου.

- Φίλε Δημήτρη είπα να μην απαντήσω στο συγκεκριμένο σου άρθρο αλλά αν δεν το κάνω νομίζω θα προσβάλλω την νοημοσύνη του κάθε απλού μέλους του ΠΑΣΟΚ.
Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεσαι την επιλογή του ΚΙΔΗΣΟ να κατέβει απέναντι στο ΠΑΣΟΚ το 15 και αν πραγματικά το θεωρείς ως την γνήσια έκφραση του ΠΑΣΟΚ, όμως να γνωρίζεις ότι η πληγή αυτή δεν έκλεισε ποτέ. Με τα σημερινά μάλιστα δεδομένα δεν.... πρόκειται να κλείσει ποτέ. Εσείς δηλαδή που διασπάσατε το ΠΑΣΟΚ και κατεβήκαμε εναντίον μας όταν εμείς προσπαθούσαμε να το κρατήσουμε ζωντανό είσαστε οι γνήσιοι και εμείς που μείναμε είμαστε οι ψεύτικοι?
Άκρως ενωτικό το μήνυμα σου Δημήτρη!!
Ταυτόχρονα όμως επιβεβαιώνει σε ότι με αφορά ότι στην απευκταία και απίθανη περίπτωση επικράτησης του Γιου του Ανδρέα όλοι εμείς δεν έχουμε θέση σε ένα τέτοιο κόμμα.
Είναι προφανές ότι θα αναζητήσουμε αλλού στέγη.
Δεν γίνεται να συνταχθούμε με τον διασπαστή, με τον άνθρωπο που προσπάθησε να στείλει εκτός βουλής το ΠΑΣΟΚ.
Δεν γίνεται εμείς να το κρατήσουμε όρθιο την ώρα που εσείς θέλατε τον πολιτικό του θάνατο, τώρα να απαιτείτε την ηγεσία του.
Αυτός είναι ο λόγος που από την αρχή είπα ότι η υποψηφιότητα Παπανδρέου είναι διασπαστική και επικίνδυνη για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ.
Το άρθρο σου το επιβεβαίωσε!!!