Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Αγαπητή κυρία, μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, μπορεί να μην μπορείς να το χωνέψεις, αλλά δεν κάνουμε ότι κάνετε εσείς. Εμείς δεν είμαστε και με τον έναν και με τον άλλον. Εμείς δεν παριστάνουμε τους ανεξάρτητους, τους αντικειμενικούς και διάφορα τέτοια, για να μπορούμε να έχουμε έσοδα από παντού. Εσύ θέλεις να τα έχεις καλά με όλους, να τους διαφημίζεις όλους και να παίρνεις τα δωράκια σου απ΄ όλους. Καλά κάνεις και φροντίζεις την τσέπη σου, αλλά μην μας προκαλείς, γιατί εμείς δεν αλλάζουμε άποψη.
Κάποιους δεν θα τους διαφημίσουμε ποτέ, οπότε.... δεν σου παίρνουμε κομμάτι από την πίτα. Κάνε το παιχνιδάκι σου και όταν θα έρθει η ώρα θα κριθούμε όλοι.

- Ξέρουμε καλά αυτούς που σας τα χώνουν, αλλά δεν θα τους πούμε ποτέ να μην το κάνουν. Δικαίωμά τους να σπρώχνουν το χρήμα εκεί που θέλουν και δικαίωμά μας να γράφουμε αυτά που θέλουμε. Δεν τους απαγορεύουμε και δεν θα μας απαγορεύσουν. Από το 2022 μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο για Δημοτικές, Περιφερειακές και Εθνικές Εκλογές, αλλά και για εκλογές στην ΕΠΣ Εύβοιας. Έχουμε πολύ δουλειά λοιπόν μπροστά μας και ειλικρινά ευχόμαστε να κερδίσεις περισσότερα από κάθε άλλη φορά, αλλά να ξέρεις πως εμείς θα δώσουμε πολύ πόνο.

- Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς τον κύριο πρόεδρο. Κύριε πρόεδρε, μπορεί να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε, αλλά τα καταλαβαίνουμε όλα. Μπορεί να κερδίζεις χρόνο, αλλά εμείς δεν θα χάσουμε τον δικό μας. Ας προχωρήσουμε ο καθένας στον δικό του δρόμο και ίσως κάποτε συναντηθούμε. Φαίνεται πως δεν ήταν της μοίρας μας να περπατήσουμε στον ίδιο δρόμο και αυτό δεν είναι κακό. Να είσαι καλά και να πετύχεις τους στόχους σου.