Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

.....σουτάκια

 - Τι έγινε με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ; Έχει μια τάση να είναι αυτοκόλλητος με τις ισοπαλίες, αλλά αυτό δεν θα φέρει την ομάδα κοντά στον στόχο που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην κατηγορία. Είναι άλλο να έχεις σε 4 αγωνιστικές  1 νίκη και 3 ισοπαλίες και άλλο να έχεις 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Ας το πάρει αλλιώς ο ΑΟΝΑ μήπως και έρθουν.... καλύτερα αποτελέσματα.

- Για να το διασκεδάσουμε και λίγο, θα πρέπει κάποια από τα μέλη της διοίκησης, πρώην και νυν γενικοί αρχηγοί, να σταματήσουν ν΄ ανεβάζουν φωτογραφίες πριν τον αγώνα στο fb, γιατί ποτέ μέχρι σήμερα δεν τους βγήκαν σε καλό!!! Λένε κάποιες κακές γλώσσες πως ο ΑΟΝΑ "πληρώνει την σύγκρουση των ψαριών"!!!! Ξέρεις τι είναι να ξεκινάς για αγώνα και στο fb ο κ. Βουλέρης και ο κύριος Αλεξανδρής να δείχνουν ψάρια και να αμφισβητεί ο ένας τον άλλον για το αν τα ψάρεψε ή τ΄ αγόρασε ή ήταν από αυτά που θα έδιναν στις γάτες!!!

- Μόνο ο ΟΛΥΜΠΟΣ Γυμνού κέρδισε χθες το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και πήρε βαθμολογική ανάσα, ενώ οι άλλοι 3 αγώνες τελείωσαν ισόπαλοι!!!
Η Μακρυκάπα δεν κέρδισε και η Κάρυστος έδειξε πως είναι καλή ομάδα και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ΔΡΟΣΙΑ και η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ήρθαν ισόπαλες 3 - 3 σ΄ έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ παίζοντας έξυπνα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Στάδιο της Χαλκίδας και προσγείωσε ανώμαλα αυτούς που δεν βλέπουν το πρόβλημα.