Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Ηρεμήστε

 - Η προσωπικότητα του διαιτητή πάει περίπατο;
Φυσικά και η Επιτροπή Διαιτησίας πρέπει να προσέχει πολύ, ώστε να μην δημιουργούνται κακές εντυπώσεις, αλλά όλοι μας θα πρέπει να σεβαστούμε την προσωπικότητα του κάθε διαιτητή.
Αλίμονο αν ο κάθε διαιτητής παίρνει εντολές από τον πατέρα, την μητέρα, τον θείο, τον παππού, τον κουμπάρο και πάει λέγοντας.
Κύριοι, ο καθένας να βλέπει τα δικά του λάθη και όχι να φορτώνει τα πάντα στους διαιτητές και να μην ξεχνά πως κι αυτοί άνθρωποι είναι και θα κάνουν και λάθη.
Όλοι οι διαιτητές έχουν παντού συγγενείς και φίλους, όπως κι όλοι οι ....προπονητές και οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες.
Δυστυχώς η κατάσταση στο ποδόσφαιρο γενικότερα, αλλά και στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα, είναι τραγική και τεταμένη.
Καμία ομάδα δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα στην Α΄ Κατηγορία και ακόμη είμαστε στην αρχή.
Έτσι όπως πάει, μάλλον θα χρειαστεί να έχουμε και έφιππη αστυνομία, αφού φτάσαμε στο σημείο να δέρνουμε διαιτητές, να χρειασθεί να φυγαδευτούν διαιτητές και τόσα άλλα.
Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, γιατί δεν γουστάρουμε, αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε πως κάποιοι δεν θα ήταν σήμερα στο γήπεδο, για να κάνουν κακό στην ομάδα, αν στον πάγκο της ήταν ο Παναγιώτης Τοκπασίδης.
Αυτοί που αποφάσισαν να διώξουν τον Τοκπασίδη και άνοιξαν τις πόρτες σ΄ αυτούς που για χρόνια ταλαιπωρούσαν την ομάδα, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Αυτοί που ήθελαν να στήσουν και πάλι αυτό που είδαμε σήμερα, θα κάνουν και χειρότερα....
Λοιπόν όταν δεν μπορείς να κερδίσεις στα 90'΄μην ρίχνεις την ευθύνη στους άλλους.