Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

...η άποψή μας

 - Έχουμε ποδοσφαιρικό πόλεμο λένε κάποιοι, αφού προφανώς και κλήθηκαν να καλύψουν τις αδυναμίες και την μη αποτελεσματικότητα άλλων. Άρχισαν πάλι τα ίδια και τα ίδια και θα δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του προέδρου κ. Καρλατήρα Βασίλη και των μελών της διοίκησης της ομάδας της Χαλκίδας. Η ομάδα είχε μπει σε καλό δρόμο, αλλά κάποιοι δεν το άντεξαν και με τον τρόπο τους έδιωξαν τον άνθρωπο ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα και είχε δηλώσει, πως αυτοί που κάνουν κακό στην ομάδα, δεν έχουν πλέον θέση στο γήπεδο.
Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης δεν ήταν απλά ο προπονητής της ομάδας. Ο Παναγιώτης ήταν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και στήριξε όσο κανείς δεν μπορεί να φαντασθεί τον .....Βασίλη Καρλατήρα, ώστε η ομάδα να είναι αξιόπιστη και αγωνιστικά και κοινωνικά και προς κάθε κατεύθυνση.
Αυτό το πέτυχαν με πολύ κόπο, αλλά δεν άρεσε στους γνωστούς Χαλκιδάρες και βρήκανε τον τρόπο, να απομακρύνουν τον Τοκπασίδη και να βρεθεί χώρος γι΄ αυτούς.
Τα όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ είναι γνωστά και δεν τιμούν κανέναν. 
Τα όσα ακολούθησαν επίσης γνωστά με τις μόνες ανακοινώσεις να είναι απειλητικές προς τους διαιτητές.
Από τον επίσημο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ καμία επίσημη αντίδραση τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή.
Από τον προπονητή της ομάδας απόλυτη σιωπή. Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη. Δεν είπε κάτι, ενώ στα παιχνίδια που κέρδιζε η ομάδα μιλούσε.
Κύριε Λύκο ο κ. Ντούρας φταίει για το ότι η ομάδα δεν πέτυχε κάποια γκολ, ώστε να τελειώσει το παιχνίδι;
Ο προπονητής κύριε Λύκο φαίνεται στα δύσκολα και όχι στα εύκολα.
Να πάρετε θέση για τα όσα συνέβησαν μετά την λήξη του αγώνα και να πείτε στον κόσμο, αν σας αρέσουν κι αν τιμούν την ομάδα.
Επιστρέψαμε στο μακρινό παρελθόν, τότε που οι Χαλκιδάρες χαρακτήριζαν χωριά τις άλλες ομάδες. Πάλι δηλαδή τα ίδια;
Κύριοι, όλοι από χωριά είμαστε και μην παριστάνετε τους πρωτευουσιάνους.
Δυστυχώς ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήταν εδώ και χρόνια μια ομάδα όχι ενός χωριού, αλλά ενός καφενείου. Βρέθηκαν 2 - 3 άνθρωποι και ξεκίνησαν να την σηκώνουν ψηλά.
Τους είχαμε προειδοποιήσει, πως αυτό κάποιοι Χαλκιδάρες δεν θα το αντέξουν και θα προσπαθήσουν να χωθούν και πάλι μέσα, ώστε να γυρίσουν την ομάδα, εκεί που θέλουν, ώστε να έχουν λόγο.
Τώρα είναι η ώρα της απόφασης της διοίκησης.
Θα επιλέξουν ποιον δρόμο θ΄ ακολουθήσουν.
Οι διαιτητές δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν και θα κάνουν το καθήκον τους. Όποιος φοβαται ας καθίσει στο σπίτι του.