Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να έχετε υγεία. Κυριακή όπως πάντα πάμε χαλαρά για να μην πιέζουμε κι εσάς.
Ευχόμαστε αυτή η Κυριακή να είναι καλή και για το ποδόσφαιρο της Εύβοιας.
Ακούσαμε και κάτι πολύ αστείο για την διαιτησία και θα σας το μεταφέρουμε.
"Η ΕΠΣΕ μετά τα όσα συνέβησαν εναντίον των... διαιτητών, αποφάσισε να μην πληρωθούν οι διαιτητές αυτή την αγωνιστική"!!!!!

- Αυτό φυσικά το κάνουν κάθε χρόνο και θα ισχύει και την αντίστοιχη αγωνιστική του Β΄ γύρου, αλλά δεν ήταν σωστή η στιγμή που έγινε, αφού τελευταία η διαιτησία πληρώνει τις ψευτομαγκιές κάποιων και τους ψευτονταήδες παράγοντες. Λάθος ώρα κύριοι.

- Αν θέλετε την άποψή μας κύριε Ρέτσα, ουσιαστικά η ΕΠΣΕ δεν έχει καμία απολύτως συμμετοχή στις 2 δωρεάν διαιτησίες και το δωρεάν δεν είναι στο 100%, αφού οι διαιτητές δεν εισπράττουν απλά την αμοιβή τους, ενώ εισπράττουν τα έξοδα μετακίνησης που δεν είναι και λίγα. Αν η ΕΠΣΕ η οποία διαφημίζει πως πάνε καλά τα οικονομικά της ήθελε να βοηθήσει τα σωματεία, δεν θα έκοβε τα 30 ευρώ του διαιτητή, αλλά θα τα πλήρωνε από το ταμείο της. Ας σταματήσουν να κάνουν μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα.

- Όσο για τους διαιτητές, τι να γράψουμε; Δυστυχώς στο τέλος την πληρώνουν πάντα αυτοί, αφού βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους. Έχουν χωρισθεί σε ομάδες. Κάποιοι θέλουν να είναι τ΄ αγαπημένα παιδιά αυτής της επιτροπής, κάποιοι της προηγούμενης, κάποιοι άλλοι του Πίσχινα, κάποιοι του Παπακωνσταντίνου και πάει λέγοντας.

- Κυρίες και κύριοι της διαιτησίας, θα είσθε σωστοί όταν δεν θα είσθε κανενός και απλά θα κάνετε την δουλειά σας, χωρίς να είσθε ο ένας εναντίον του άλλου και το κυριότερο να μάθετε να αξιολογείτε σωστά τον εαυτό σας και όχι τους άλλους. Εμείς σας τα έχουμε πει και στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς έχετε θέματα και προσκυνάτε.

- Όσες φορές κι αν ο κ. Ρέτσας σας μαζέψει για μπλα μπλα, δεν θα βγει άκρη, για έναν και μόνο λόγο. Δεν λέει και δεν κάνει αυτό που πρέπει. Φάγατε σφαλιάρες, σας απείλησαν, σας έβρισαν τις οικογένειές σας και δεν έκανε κάτι γι΄ αυτό ο κ. Ρέτσας. Αν έκανε ας μας το πει.

- Εμάς μας έστειλε εξώδικο, γιατί δεν του άρεσαν τα σχόλιά μας, ενώ δεν έστειλε ένα εξώδικο σ΄ αυτούς που έδειραν διαιτητές, σ΄ αυτούς που απείλησαν διαιτητές, σ΄ αυτούς που μπούκαραν στο γήπεδο. Εμείς παραλάβαμε το εξώδικο κι ας μας στείλει κι άλλο. Οι άλλοι πότε θα το παραλάβουν;

- Γιατί δεν έπρεπε να σεβαστείτε κύριε Ρέτσα τον κ. Ντούρα, τον κ. Σέρρα, τον κ. Ντόβολη, τον κ. Καρρά, τον κ. Πασχαλίδη, τον κ. Κασομούλη και άλλους οι οποίοι δέχθηκαν επιθέσεις, προσβολές και συκοφαντίες;

- Αν θέλετε κυρίες και κύριοι της διαιτησίας να μην βρεθείτε μπροστά στα χειρότερα, αφήστε το προσκύνημα, αφήστε την κακία ο ένας προς τον άλλον και πάρτε αποφάσεις. Αν δεν τιμωρηθούν πραγματικά οι τραμπούκοι, δηλώστε όλες και όλοι κώλυμα.  Αλλιώς σας ευχόμαστε περαστικά εκ των προτέρων.