Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

ΑΟ ΚΥΜΗΣ

 
- Μία ακόμη νίκη με 2 - 0 πανηγύρισαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΚΥΜΗΣ με αντίπαλο το ΜΟΝΟΝΔΡΙ και έτσι έκαναν το 3 στα 3 και οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, στον 3ο όμιλο.
Η ομάδα μετά από 3 αγωνιστικές έχει 9 βαθμούς και έχει πετύχει 7 γκολ, ενώ έχει δεχθεί 3 γκολ.
Η ομάδα της Κυμης έπαιξε με τους Γεραντώνη, Σταμκόπουλο, Κριτσιμήλιο (75΄ Φριγγης", Γεωργίου,.... Γέραλη, Μπενέτο, Χουλιάρα, Μπαλαρα, Ντέντια (65΄ Ντεντια Μ), Τούμπανο και Καράπα ( 86΄ Φραγγής).
Την 18άδα συμπλήρωναν οι Μπούρικας, Κατσής, Λάμπρου και Πόγγας.
Τα γκολ για την ομάδα του ΑΟ ΚΥΜΗΣ  στο 7΄  το 1 - 0 ο Χουλιαρας Ν. και το 2 - 0 στο 73΄ ο Καράπας Σ.
Νικολόπουλος  Δημ.  και Κρητικός Μιχ. έχουν αναλάβει τις προπονήσεις της ομάδας του ΑΟ ΚΥΜΗΣ και φυσικά να την οδηγήσουν στην άνοδο στην Β΄ κατηγορία.
Πρόεδρος της ομάδας είναι ο κ. Παναγιώτης Θωμάς.
Διαβάστε παρακάτω την επιστολή που έστειλε η ομάδα του ΑΟ ΚΥΜΗΣ προς το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά δυστυχώς δεν βλέπουμε να υπάρχει εξέλιξη στο θέμα.
Αντιδήμαρχε κύριε Θεοδώρου, είναι άδικο αυτά τα παιδιά να τρέχουν για προπονήσεις και αγώνες στο Μονόνδρι. Πιστεύουμε πως η όποια κόντρα με τον πρώην δήμαρχο κύριο Θωμά, δεν θα πρέπει να σας οδηγεί στην τιμωρία της ομάδας και των ποδοσφαιριστών. Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε πως νέος άνθρωπος, δεν θ΄ αφήσετε αβοήθητη την ομάδα της πόλης σας.
Θα περιμένουμε πραγματικά την αντίδρασή σας και με χαρά θα αναφερθούμε στο θέμα, όταν θα δώσετε λύση.