Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Εδώ είμαστε λοιπόν, να μιλήσουμε και για τον διαιτητή κ. Γιώργο Κασομούλη και να δούμε γιατί ακριβώς ήταν πάντα στο στόχαστρο κάποιων παραγόντων, οι οποίοι ανήκουν στα μέλη της παράγκας που θέλει να ελέγχει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και φυσικά το οδήγησε εδώ που είναι σήμερα.
Ο Κασομούλης χαίρει της εκτίμησης και έχει τον σεβασμό των ανθρώπων του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Δεν έχει την εκτίμηση αυτών που θέλουν να τον έχουν καθοδηγούμενο για να πετύχουν τον στόχο τους.
Ας μπούμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης.
Ήταν και παραμένει στο στόχαστρο της Προποντίδας. Τα παραδείγματα πολλά, εδώ και χρόνια και το αποδεικνύει η ανακοίνωση της Προποντίδας, η οποία για "να χτυπήσει" τον Κασομούλη, φτάνει στο σημείο να λέει πως η επίθεση και οι απειλές του μπουκαδόρου, τρόμαξαν..... τον Κασομούλη και τον οδήγησαν στο ν΄ αλλάξει την απόφασή του και αντί για άουτ να δώσει πέναλτι, υπέρ της Προποντίδας. Τι θέλει να πετύχει ο μπουκαδόρος; Να τελειώσει τον κ. Κασομούλη από την διαιτησία της Εύβοιας, αφού δεν μπορεί να τον ελέγξει.
Απλά τα πράγματα.
Και 3 - 0 να κέρδιζε η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ο μπουκαδόρος  θα έβρισκε μια αφορμή για να κάνει επίθεση, όπως κάνει σε όποιον δεν είναι υπάκουος. 
Το λάθος είναι της διοίκησης της ΕΠΣΕ, αλλά και της Επιτροπής Διαιτησίας η οποία ορίζει τους διαιτητές σε αγώνες, όχι γιατί απλά όρισαν τον κύριο Κασομούλη σε αυτόν τον αγώνα, αλλά επειδή από το Σάββατο το απόγευμα μέχρι αυτή την ώρα δεν προχώρησαν σε ένα δελτίο τύπου, για να στηρίξουν τον διαιτητή τον οποίο ας μη γελιόμαστε τον ορίζουν σε 3 αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο και μάλιστα σε "αγώνες φωτιά".
Δεν μένουμε στο αν έδωσε 2 ή 5 πέναλτι ή αν είχε καλά σφυρίγματα.
Η ανακοίνωση της Προποντίδας δεν κάνει τίποτα άλλο από το να δείχνει το μίσος του μποκαδόρου, εναντίον του κ. Κασομούλη και να προσπαθεί μ΄ ένα συγνώμη να μας πει πως δεν υπάρχουν ευθύνες και πως για όλα φταίει ο διαιτητής!!!
Συγνώμη, αλλά αυτή η ανακοίνωση εκθέτει όλους τους άλλους εκτός από τον κ. Κασομούλη.
Εκθέτει κυριότερα την Επιτροπή Διαιτησίας η οποία προφανώς έχει αξιολογήσει τον κ. Κασομούλη και τον ορίζει "στα δύσκολα" παιχνίδια.
Θα περιμένουμε να δούμε αν σήμερα Δευτέρα, θα υπάρξει ανακοίνωση και φυσικά θα δούμε αν η Επιτροπή θα δείξει υπακοή σ΄ αυτό που θέλει η Προποντίδα.
Να δούμε δηλαδή με ποιον διαιτητή τα πάει καλά ο μπουκαδόρος και αυτόν θα ορίζουν στους αγώνες της ομάδας του.
Εμείς δεν θα κρίνουμε τις αποφάσεις του διαιτητή, αφού δεν έχουμε εικόνα για τις φάσεις, αλλά δεχόμαστε την αξιολόγηση αυτών που έχουν την ευθύνη της διαιτησίας.
Δεν δεχόμαστε όμως την σιωπή τους, απέναντι σε όσα συμβαίνουν και την ατιμωρησία.
Ο κ. Κασομούλης είναι καλός διαιτητής και το κυριότερο είναι "καθαρός" διαιτητής, όχι γιατί πλένει τα χεράκια του και τηρεί τους κανόνες υγιεινής, αλλά επειδή δεν λερώνει τα χεράκια του, για ν΄ ακολουθήσει την καθοδήγηση κανενός μπουκαδόρου και καμιάς παράγκας.
Όσο γι΄ αυτούς που παριστάνουν τους φίλους του Κασομούλη, δεν θα γράψω τίποτα, γιατί είναι ελάχιστοι οι πραγματικοί φίλοι του και πολλοί οι δήθεν, οι οποίοι όμως κρύβονται για να μην εκθέσουν την παράγκα.