Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θερίζει ο κορονοϊός και δυστυχώς οι ψεκασμένοι κάνουν ότι μπορούν για να ξεγελάσουν ανθρώπους ώστε να γίνουν κι αυτοί αρνητές του εμβολίου.
Είναι τραγικό να έχουμε καθημερινά τόσους θανάτους, να έχουν γεμίσει τα νοσοκομεία και αυτοί να επιμένουν πως δεν υπάρχει κορονοϊός. Η κυβέρνηση δυστυχώς δεν παίρνει αυστηρά μέτρα, ώστε να κόψει από..... όλους αυτούς οποιεσδήποτε παροχές, αφού δημιουργούν τεράστια προβλήματα στους συνανθρώπους τους και γενικότερα στο σύστημα υγείας.

- Αγαπητοί αναγνώστες γράφουμε αλήθειες και επιβεβαιωνόμαστε, αλλά κάποιοι προσπαθούν να το ξεπεράσουν και πάνε παρακάτω, σαν να μην συνέβη τίποτα. "Έπαιξαν" άσχημα μαζί μας οι συκοφάντες διοικητικοί του Αμαρυνθιακού, αλλά δεν βρήκαν την δύναμη να ζητήσουν μια συγνώμη. Μας συκοφάντησαν και επιβράβευσαν αυτούς που  τους υποδεικνύουν τι να γράφουν!!!! 

- Παραιτήθηκε ο κ. Αλεξανδρής μετά από επικοινωνία που είχε μαζί μας και του αποδείξαμε πως του έλεγαν ψέματα, αφού μέρες πριν τον αγώνα με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, έψαχναν προπονητή. Το κάναμε γιατί στον κ. Αλεξανδρή και όχι μόνο, έλεγαν πως αυτά που γράφαμε ήταν δημιουργήματα της φαντασίας μας, γιατί θέλαμε το κακό της ομάδας!!! "Τα ρέστα" τα πήρανε κι ας λένε όσα θέλουν.

- Να ξέρουν πάντως πως θα ήταν καλό να μην μας διαβάζουν και να διαβάζουν τις ιστοσελίδες οι οποίες τα καταπίνουν όλα αμάσητα, ίσως με το αζημίωτο. Να ξέρουν πάντως πως χωρίς δημόσια συγνώμη, το θέμα δεν θα κλείσει, γιατί εμείς μαλάκες δεν θα γίνουμε ποτέ.

- Δεν μας ενοχλεί καθόλου η όποια συμπεριφορά αυτοδιοικητικών απέναντί μας. Εμείς υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα είμαστε, αλλά μπορούμε να στηρίξουμε με τη ψήφο μας αυτούς που θα επιλέξουμε και όχι αυτούς που θα μας υποδείξουν.

- Ο Μπένος κάθισε στο στομάχι κάποιων και προσπαθούν ν΄ αποδείξουν πως είναι και παρακρατικός!!!! Το ποιοι είναι αυτοί που το λένε, μικρή σημασία έχει. Ο Μπένος ήταν επιλογή του Φάνη Σπανού για θέματα της Περιφέρειας και στην συνέχεια επιλογή του πρωθυπουργού για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας. 

- Λέει ο άλλος: "Από που κι ως που, ο πρωθυπουργός ορίζει τον Μπένο; Με ποιο δικαίωμα"; Με το δικαίωμα που του δίνει ο νόμος και το Σύνταγμα μπουμπούνα....