Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

....άποψή μας

 
 - Δυστυχώς την διαιτησία στην Εύβοια την έχουν σε μια κατάσταση μεταξύ εντατικής και κοιμητηρίου. Με λίγα λόγια την τελείωσαν. 
Την έχουν κόψει σε φέτες και ο καθένας παράγοντας πήρε αυτές τις φέτες που ήθελε.
Υπάρχουν οι δικοί μου διαιτητές, οι δικοί σου διαιτητές και οι διαιτητές του άλλου.
Όποιος το αμφισβητεί αυτό είμαστε πρόθυμοι να του το αναλύσουμε.
Αν τολμήσει κάποιος διαιτητής, να βγει μια φωτογραφία με κάποιον που δεν τον γουστάρουν οι γνωστοί κύριοι, τότε τον καλούν και του λένε να προσέχει τις παρέες του!!!!
Αν ο διαιτητής φωτογραφηθεί μαζί τους ή τρέχει σε τραπεζώματα φίλων τους, αυτός είναι..... καλός και θα του κάνουν και χάρες.
Αν ένας διαιτητής ή γενικώς παράγοντας του ποδοσφαίρου μιλήσει μ΄ εμάς, τότε αυτόματα του στέλνουν τελεσίγραφο και του λένε να μην μας λέει ούτε καλημέρα!!!!
Η ευθύνη ανήκει στους διαιτητές, οι οποίοι δεν θέλουν να καταλάβουν πως με το να είναι ο ένας εναντίον του άλλου, θα οδηγηθούν στην ανυποληψία και θα χαθούν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Κυρίες και κύριοι της επιτροπής διαιτησίας, το γράφουμε για τελευταία φορά.
Μονιάστε για να υπάρξετε.
Μην βγάζετε ο ένας τα μάτια του άλλου.
Στο τέλος μιας αγωνιστικής μην ψάχνετε να βρείτε ποιος συνάδελφός σας έκανε λάθη για να "τον θάψετε". Κοιτάξτε να δείτε τα δικά σας λάθη.
Μην βγάζετε κακία εναντίον συναδέλφων σας οι οποίοι ανεβαίνουν ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Βοηθήστε τους με μια καλή κουβέντα, να διατηρηθούν εκεί και να  πάνε ακόμη καλύτερα.
Μην είσθε ρουφιάνοι και εκδικητικοί.
Ενώστε δυνάμεις για το καλό σας, για το καλό της διαιτησίας και γενικότερα για το καλό του ποδοσφαίρου.
Καμιά επιτροπή διαιτησίας και κανένας παράγοντας δεν μπορεί  να παρουσιάσει ως καλό έναν διαιτητή και να τον ανεβάσει ψηλά, αν δεν το αξίζει, γιατί ακόμη κι αν το πετύχει, ο θόρυβος που θα κάνει πέφτοντας θα είναι απίστευτος.
Έχουμε πολλά παραδείγματα.
Κυρίες και κύριοι της διαιτησίας,πάρτε το αλλιώς, πριν είναι πολύ αργά.