Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Την καλημέρα μου σε όλες και σε όλους.
Φαίνεται πως κάποιοι παράγοντες του ποδοσφαίρου, έχουν την εντύπωση πως μπορούν να ξεγελάνε τους πάντες και να παριστάνουν τους καλούς.
Οι κύριοι αυτοί δεν είχαν και δεν θα έχουν ποτέ, καμιά απήχηση στην κοινωνία και γι΄ αυτό προσπαθούν να έχουν κάποια θέση, σε "παρέες των λίγων".
Είναι άλλο να είσαι σε μια θέση ενός φορέα και να σε εκλέγουν 50 - 100 άνθρωποι κάτω από ειδικές συνθήκες και άλλο να είσαι εκλεγμένος από κάποιες χιλιάδες ψηφοφόρων.
Αυτοί οι τύποι λοιπόν οι οποίοι δηλώνουν παράγοντες, αν βάλουν υποψηφιότητα στο χωριό τους για σύμβουλοι της τοπικής.... κοινότητας δεν θα εκλεγούν ποτέ.
Ας μην παριστάνουν λοιπόν πως κάποιοι είναι και ας μην κρύβονται πίσω από ταμπέλες.
Πάμε τώρα στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου.
Το απόστημα πλέον είναι μεγάλο και όσο προσπαθούν με την σιωπή να το καλύψουν, δεν θα τα καταφέρουν, αφού κανείς πλέον δεν θα είναι στο απυρόβλητο, κανείς δεν θα έχει ασυλία και τα πάντα θα τα μαθαίνουν οι πάντες.
Επειδή υπάρχουν και παράγοντες ομάδων, αλλά και της ΕΠΣΕ, οι οποίοι λένε πως εφαρμόζουν τους κανονισμούς και ακολουθούν στα πάντα την νομιμότητα, δεν θα θυμώσουν φαντάζομαι, όταν θα αποδειχθεί πως αυτό δεν ισχύει.
Μάλλον κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν να συνεχίσουν με μη νόμιμες διαδικασίες και με τραμπουκισμούς, αλλά ήρθε η ώρα να διαπιστώσουν πως μπορεί να είναι μέλη και νεροκουβαλητές στην μεγάλη παράγκα του ποδοσφαίρου, αλλά δεν τους υπολογίζει κανείς, από αυτούς που διοικούν την παράγκα.
Επειδή πρέπει ο μπάρμπα Στέλιος να κάνει το επόμενο βήμα, θα γράψω πως τελικά σε τοπικό επίπεδο, υπάρχει "η παράγκα 1 και η παράγκα 2"!!!
Μιλάει εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια ο κ. Βούλγαρης Βασίλειος, για την παράγκα που βγάζει πρωταθλητές, πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα. Τον διέψευσε κανείς;
Του έστειλε ο κ. Ρέτσας κανένα εξώδικο;
Γιατί δεν κινήθηκε λοιπόν νομικά ώστε να κληθεί ο κ. Βούλγαρης να δώσει στοιχεία;
Μη μας πείτε πως δεν στέλνει εξώδικα και δεν απειλεί με μηνύσεις ο κ. Ρέτσας, γιατί έχουμε αποδείξεις για το αντίθετο.
Κύριε Βούλγαρη, τώρα μάλλον θα σας διαψεύσουν τ΄ αποτελέσματα.
Τώρα υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι λειτουργώντας ως "παράγκα 2" θα προσπαθήσουν να επιβληθούν της "παράγκας 1"!!!
"Της παράγκας" γίναμε κύριε Βούλγαρη όλοι, γιατί πλέον τίποτα δεν είναι στο φως, αφού όλα ξεκινούν και τελειώνουν όχι με την νομιμότητα, αλλά σε σκοτεινούς διαδρόμους.