Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Η ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ακούει;;;

 - Τελικά που χάθηκαν όλοι οι λαλίστατοι, οι οποίοι μας συκοφαντούσαν και έλεγαν διάφορα;
Θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη για την όχι καλή πορεία της ομάδας;
Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ σε 6 αγώνες, έχει μόλις 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Έτσι έχει μόλις 8 βαθμούς και είναι κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα στην 8η θέση, με κίνδυνο να βρεθεί στην 9η αν σήμερα η ΔΡΟΣΙΑ κερδίσει την ΣΚΕΠΑΣΤΗ.
Ας μη γελιόμαστε. Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ θα απέχει 8 βαθμούς.... από την κορυφή και λιγότερους από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.
Μας κατηγορούσατε από το Καλοκαίρι, επειδή βλέπαμε πως θα μείνετε εκτός στόχων και πως σε καμία περίπτωση, δεν θα αξιοποιούσατε τα χρήματα που ήρθαν στην ομάδα.
Σας ενόχλησε που γράψαμε πως δεν θα πάτε καλά με τον Αλεξανδρή, όχι γιατί ο ίδιος δεν είναι καλός προπονητής, αλλά γιατί δεν ξέρει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και γιατί δεν έχει την ίδια τακτική μ΄ εσάς.
Ο Αλέξης Αλεξανδρής είναι πολυτέλεια για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αλλά δεν τον αξιοποιήσατε και για να γράφουμε αλήθειες, σας έφαγε ο εγωϊσμός σας.
Λοιπόν αυτός ο εγωϊσμός έπαθε στραπάτσο και καλά θα κάνετε ν΄ αφήσετε τον κ. Αλεξανδρή να δουλέψει, μήπως και κάτι αλλάξει.
Μέσα στους στόχους σας ήταν και το Κύπελλο, αλλά αυτό σας θυμίζει τον διασυρμό με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.
Το θάρρος να μας ζητήσετε μια συγνώμη, δεν το βρήκατε ακόμη. Μας εξυπηρετεί αυτό και μακάρι να μην το βρείτε ποτέ. Εμείς γράψαμε ονόματα, όχι επειδή το θέλατε εσείς, αλλά επειδή το ζήτησε ο κ. Αλεξανδρής, επειδή του λέγατε πως γράφουμε ψέματα.