Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία και αφού όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, "το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε" είμαστε βέβαιοι πως θα φύγει ο κορονοϊός. Και τα δύο δεν χωράνε στην Ελλάδα και αφού ήρθε το ΠΑΣΟΚ, θα φύγει ο κορονοϊός.
Είμαστε σίγουροι πως θα βρει την ευκαιρία να φύγει κι ο Γιωργάκης από το ΠΑΣΟΚ, αφού αυτό είχε σκοπό να κάνει, αν δεν κέρδιζε τις εκλογές. Ο Γιωργάκης "έφαγε" μεγάλη ήττα χθες και με το ζόρι κατάφερε να βγάλει μια ανακοίνωση και να μιλάει για ενότητα. Ξέχασε τι ....έλεγε μέχρι την ώρα των εκλογών;;;

- Έχω την εντύπωση πως μόλις ο Ανδρουλάκης ορίσει το ποιος θα τον εκπροσωπεί στην Βουλή, ο Γιωργάκης θ΄ αρχίσει να διαφωνεί, γιατί θα ήθελε να είναι ο ίδιος σ΄ αυτή τουλάχιστον την θέση. Αν ο Ανδρουλάκης τον επιλέξει, τότε μόνο ανανέωση δεν θα είναι αυτό. 

- Προφανώς η μεγαλειώδης νίκη Ανδρουλάκη, είναι μεγάλη ήττα όχι μόνο για τον Γιωργάκη, αλλά και για τον Αλέξη και τους Συριζαίους, οι οποίοι τον ήθελαν αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, ώστε να κάνουν παιχνίδι και να μην τους πάρει κάποιο ποσοστό το ΠΑΣΟΚ που επέστρεψε τελικά με Ανδρουλάκη.

- Επειδή κάποιοι λένε πως ψήφισαν και Νεοδημοκράτες στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει όλοι να καταλάβετε πως γνήσιος Νεοδημοκράτης δεν θα έπιανε στα χέρια του ούτε το φάκελο για να βάλει μέσα ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.


- Τέλος πάντων. Να ευχηθούμε στον Νίκο Ανδρουλάκη καλή δύναμη και να καταφέρει να συσπειρώσει τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, ώστε σιγά σιγά να μπούνε στο περιθώριο της πολιτικής οι μπαχαλάκηδες.