Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 
 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Να προσέχετε την υγεία σας και να τηρείτε τα μέτρα, μήπως και καταφέρετε να μείνετε μακρυά από τον κορονοϊό. Ένα Σαββατοκύριακο χωρίς Τοπικά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου, αφού η ΕΠΣ Εύβοιας, αποφάσισε την αναβολή των αγώνων, αλλά με έναν τρόπο, που δείχνει πως οι αποφάσεις είναι του ποδαριού. Κανένας σεβασμός προς ομάδες, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, αλλά και διαιτητές. Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής δεν είχαμε καμία ανακοίνωση από την ΕΠΣΕ, η οποία να μιλούσε για ....αναβολή αγώνων. Η ανακοίνωση βγήκε το πρωί του Σαββάτου και ώρες πριν την έναρξη των αγώνων. 

- Ότι έπρεπε να γίνει, θα έπρεπε να είχε γίνει από την Παρασκευή, ώστε και οι ομάδες και οι διαιτητές να ήξεραν αν θα πάνε στα γήπεδα ή όχι. Φυσικά κάποιοι τύποι οι οποίοι παριστάνουν τους παράγοντες στην ΕΠΣΕ, γράφουν τις μαλακίες τους στο fb και λογικό είναι, αφού ακολουθούν την τακτική των παρατράγουδων και το στόμα τους και όχι μόνο, είναι βόθρος και εξάγει λύματα!!!

- Απευθυνόμαστε στους λογικούς της ΕΠΣ Εύβοιας και τους ευχαριστούμε που μας είπαν πως έχουμε δίκιο. Κύριοι, κανείς δεν πρέπει να αποφασίζει την τελευταία στιγμή. Γνωρίζατε πως θα έχουμε μια σχετική κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο κι αν θέλατε να προστατέψετε τις ομάδες, θα έπρεπε να πάρετε αποφάσεις την Παρασκευή και όχι λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων.  Ποδοσφαιριστές, αλλά και διαιτητές ξεκίνησαν από την Αθήνα για να είναι στα γήπεδα. Τους σκέφτηκε κανείς;;; Ομάδες έκλεισαν λεωφορεία για την μετακίνησή τους και προπονητές ετοίμασαν τις ομάδες τους για τους αγώνες. Γιατί όλοι αυτοί να ενημερωθούν λίγες ώρες πριν τους αγώνες;

- Ο τυπάκος από τον Βορρά, πρώτα να φροντίσει να προμηθευτεί πάνες και να τις φοράει, γιατί τρέμει όταν του λένε να πάει παρατηρητής σε κάποιον αγώνα και μετά να παριστάνει τον μάγκα στο fb.

- Κύριοι της ΕΠΣ Εύβοιας οι ομάδες όλων των πρωταθλημάτων, θα μείνουν μακριά από αγώνες για σχεδόν ένα μήνα!!!!! Αν αυτό είναι σωστό τότε, ας ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα το Πάσχα. Αλήθεια σκεφτήκατε καθόλου να διεξαχθούν αγώνες στις 29 Δεκεμβρίου ή στις 5 Ιανουαρίου; Ακούσαμε να λένε πως κάποιες ομάδες ήθελαν την διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να μπορέσουν να κάνουν τις μεταγραφές που ήθελαν και να είναι οκ.

- Και κάτι ακόμη. Μας είπε ένας φίλος πως δεν αποφάσισε ο κ. Ρέτσας για τις αναβολές και κακώς του ρίχνουμε ευθύνες.  Εντάξει φίλε. Εμείς απλά δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως ένας πρόεδρος μπορεί να είναι χωρίς ευθύνη, ακόμη κι όταν και οι πέτρες ξέρουν ποιος αποφασίζει.