Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και Καλά Χριστούγεννα. Να προσέχετε για να έχετε την υγεία σας και για να προστατεύσετε και τους δικούς σας ανθρώπους. Ο κορονοϊός θα κάνει το ξέσπασμά του και ψάχνει να βρει τα θύματά του. Ας μην του δώσουμε αυτή την χαρά. 
Θα πρέπει να προχωρήσουν όλοι σε εμβολιασμό και να μην ακούνε αρνητές και ψεκασμένους. Να μην ακούνε αυτούς που μέσα από το ψέκασμα θέλουν να έχουν κόμματα και αποκόμματα και να αποκτήσουν το δικό τους .....ανθρώπινο κοπάδι. Μην τους δίνετε αυτή την χαρά. Σας... οδηγούν στο θάνατο.

- Μας λένε να μην τους λέμε ψεκασμένους. Πως να χαρακτηρίσεις κάποιον ο οποίος επιβάλλει δήθεν πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ σε αστυνομικούς, γιατρούς, δικαστικούς, καθηγητές και σε όποιον βρει μπροστά του; Πως να χαρακτηρίσεις αυτούς που λένε πως θα μας βάλλουν μέσα τον διάβολο; Αυτοί δεν πρέπει να φοβούνται κάτι τέτοιο, γιατί η συμπεριφορά τους είναι συμπεριφορά διαβόλου.

- Εμείς από την πρώτη στιγμή ακούσαμε τους επιστήμονες και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν στα μαντζούνια και μη  ξεχνάτε πως έτρεχαν πολλοί να πιούνε νερό Καματερού, να πάρουν μαντζούνια από την άλλη στην Αγία Βαρβάρα, πρόσφατα από τον δήθεν γιατρό που θεράπευε τον καρκίνο και πολλά άλλα.

- Είμαστε στα Χριστούγεννα και δεν θέλουμε να γράψουμε αυτό που αισθανόμαστε. Ναι να αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας, αλλά όχι αυτόν που δεν κάνει το εμβόλιο και οδηγεί συνανθρώπους του στο θάνατο.

- Το κράτος δεν έχει κανένα δικαίωμα, να φροντίζει αρνητές του εμβολίου, σε βάρος πολιτών οι οποίοι έχουν κάνει τα εμβόλια για τον κορονοϊό, αλλά χρειάζονται περίθαλψη γιατί έχουν την καρδιά τους, είναι διαβητικοί και πολλά άλλα.

- Αυτοί που είναι αρνητές του εμβολίου, να το δηλώσουν επίσημα και να μην απαιτήσουν να τους φροντίσει το κράτος. Έλεος δηλαδή.