Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

....η άποψή μας

 - Είναι τουλάχιστον τραγικό, να βγαίνει κάποιος και δημόσια να καταγγέλλει κάποιον άλλον, επειδή του έκοψε το νερό, το οποίο όμως δεν το πλήρωνε από το 2015!!!!! Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει και να καταγγέλλει κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος έναν ιδιώτη, χωρίς να έχει ψάξει το θέμα και χωρίς να έχει ρωτήσει και την άλλη πλευρά.
Δεν είναι δυνατόν να το κάνει την στιγμή που μέλος της οικογένειας του ιδιώτη, δηλώνει ανεξάρτητη Κοινοτική Σύμβουλος και να μην το είχε κάνει, όταν το 2019 ήταν μαζί στο ....ίδιο ψηφοδέλτιο.
Δεν μπορεί να το κάνει, χωρίς να το ψάξει, γιατί θα διαπίστωνε πως αυτός που φωνάζει είναι κατηγορούμενος για κλοπή νερού και πως ενώ κατήγγειλε πως το νερό είναι ακατάλληλο, συνδεόταν παράνομα στο δίκτυο και χρησιμοποιούσε αυτό το νερό.
Προσπάθησε πάντως να κρύψει πως η σημερινή Δημοτική Αρχή, δεν είναι αυτή που υπέγραψε την συμφωνία με τον ιδιώτη το 2018!!!!
Τότε διοικούσε τον Δήμο το δίδυμο Παγώνης / Καθαροσπόρης και την υπογραφή του στην συμφωνά την έβαλε ο κ. Παγώνης και κατά την άποψή μας καλά έκανε, ώστε οι άνθρωποι εκεί στον οικισμό ΠΑΝΟΡΑΜΑ στον Μαλακώντα, έπρεπε να έχουν νεράκι.
Αυτή η ιστορία ξεκινά περίπου 40 χρόνια πριν, όταν η περιοχή ανήκε στην τότε κοινότητα Φύλλων, η οποία στην συνέχεια ήταν στο Δήμο Ληλαντίου και τέλος στον Δήμο Χαλκιδέων.
Οι τεχνικές υπηρεσίες έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, αφού το καθεστώς για τις γεωτρήσεις έχει αλλάξει και παρά τις προσπάθειες  που έγιναν, λύση δεν βρέθηκε.
Έτσι φτάσαμε στην συμφωνία του 2018 και την οποία υπέγραψε ο κ. Παγώνης και την οποία ασφαλώς γνώριζε ο κ. Καθαροσπόρης.
Αλήθεια γιατί κανείς δεν ζητάει την άποψη του πρώην δημάρχου;
Αγαπητέ Δημοτικέ Σύμβουλε κύριε Καραμούζη. Δεν τα ξέρατε όλα αυτά και άλλα που θα γράψουμε κάποια άλλη στιγμή;
Δεν ξέρετε σε ποιο ψηφοδέλτιο ήταν μέλος της οικογένειας του ιδιώτη;
Δεν ξέρετε κύριε Καραμούζη πως λειτουργούσε το σύστημα εδώ και χρόνια;
Δεν ξέρετε πως η σημερινή Δημοτική Αρχή προσπαθεί με ένταξη του έργου να βάλει τέλος στην ιστορία αυτή;
Κύριε Καραμούζη, δυστυχώς στηρίξατε τα θέλω ενός και αγνοήσατε την αλήθεια.
Θα ήταν σωστό να ζητούσατε να ενταχθεί επιτέλους το έργο υδροδότησης της περιοχής από το δίκτυο και θα σας χειροκροτούσαμε. Εσείς όμως το πήγατε αλλιώς και αποκρύψατε όλη την αλήθεια.
Πήγατε να ρίξετε ευθύνες στην δημοτική αρχή και προσωπικά στην δήμαρχο την κυρία Βάκα και για μια ακόμη φορά, είχατε άδικο.