Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πάνω απ΄  όλα βάλτε την υγεία σας και να ξέρετε πως δεν είναι σωστό να βάζουμε σε κίνδυνο, όχι μόνο την δική μας υγεία, αλλά και την υγεία των παιδιών μας και γενικότερα της οικογένειάς μας. Αφήστε τους ελάχιστους ψεκασμένους και μπουρδολόγους στην άκρη και σκεφτείτε λιγάκι. Αν ήθελαν οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου, να μας βάλουν κάτι στον.....οργανισμό μας, θα το έκαναν με μεγάλη ευκολία. Θα μας το σερβίριζαν όποτε και όπως θα το ήθελαν.

- Κυριακή σήμερα και επιτρέψτε μας, ως Χριστιανοί κι ορθόδοξοι, να γράψουμε κάτι γι΄  αυτούς που χρησιμοποιούν την θρησκεία, την εκκλησία και λένε πως ο Θεός μας προστατεύει και δεν φοβόμαστε τον κορονοϊό κλπ. Κάπου έχουν μπερδευτεί και σήμερα θα γράψουμε τι υα μπορούσε να τους συμβεί. Θα γίνουμε για λίγο κι εμείς ψεκασμένοι, για να καταλάβουν πως έχουν άδικο. Ζητάμε εκ των προτέρων συγνώμη και από τον Θεό και από τους ανθρώπους.

- Σε όλους τους χώρους υπάρχουν ανώμαλοι, υπάρχουν εγκληματίες, υπάρχουν αντίχριστοι και άλλα τέτοια. Υπάρχουν και στον χώρο της εκκλησίας και μεταξύ αυτών και ιερείς. Ρωτάμε λοιπόν, αυτούς που λένε πως το εμβόλιο έχει τσιπάκια, έχει δηλητήρια, έχει διάφορα τέτοια και θέλουν να τους πιστέψουμε. Όταν πάνε στον Ιερό Ναό και μπαίνουν στην ουρά για να πάρουν την Θεία Κοινωνία ξέρουν τι έχει μέσα; Έκαναν έρευνα; Ποιος μας λέει πως αυτός ο παππάς που γέμισε το δισκοπότηρο δεν έβαλε μέσα και κάτι άλλο;

- Μη θυμώνετε. Γράφουμε, αυτά που εσείς λέτε για το εμβόλιο. Μπορεί για παράδειγμα ένας από αυτούς τους ιερείς να είναι κι αυτός που βίαζε, από αυτούς που δολοφονούσε, από αυτούς που αποπλανούσε. Τι θα τον εμπόδιζε να έριχνε και μια άλλη ουσία; 

- Γιατί λοιπόν να πιστέψουμε τις δικές σας μπούρδες κι εσείς να μην πιστέψετε τις δικές μας; Και πάλι ζητάμε συγχώρεση, αλλά δεν μπορούμε να ανεχόμαστε άλλο τους ψεκασμένους. Η κατάστασή τους είναι σοβαρή και η επιστήμη σήκωσε ψηλά τα χέρια.

- Είναι ακραίοι και απλά χρησιμοποιούν την θρησκεία, χρησιμοποιούν την εκκλησία. Είναι εχθροί της Δημοκρατίες και υποστηρικτές ολοκληρωτικών καθεστώτων. Δεν πιστεύουν στον Θεό αυτοί οι άνθρωποι, γιατί αν ήταν Χριστιανοί θα αγαπούσαν τους ανθρώπους και δεν θα έβγαζαν κακία και μίσος. Οι περισσότεροι δεν πέρασαν ούτε έξω από Ιερό Ναό και δεν τολμούν να το κάνουν γιατί έχουν το μίσος στην ψυχή τους.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, είναι κι αυτοί σαν τους τρομοκράτες που σκοτώνουν ανθρώπους, στο όνομα της Δημοκρατίας και σαν τους μπαχαλάκηδες που καίνε και ρημάζουν, επίσης στο όνομα της Δημοκρατίας!!!

- Αλήθεια, αν μας κυβερνούσε η Χούντα, θα μπορούσαν να κάνουν και να λένε τα ίδια;;;; Όχι βέβαια. Και για να το τερματίσουμε, αν είχαμε χούντα, ούτε παρτούζες δεν θα έκαναν, αφού θα απαγορευόταν να είναι μαζί περισσότερα από δύο άτομα.

- Για μια ακόμη φορά ζητώ συγνώμη, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνουμε με τους δήθεν, τους ψεκασμένους και τους οπαδούς των άκρων.