Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη. Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα στις πλατείες της Εύβοιας και είδαμε επιτέλους χαρούμενα πρόσωπα.
Είναι αλήθεια πως στην γιορτή των Χριστουγέννων παίρνουν μέρος και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι με την γέννηση του Χριστού, συναντούν και την ανάσταση του ΠΑΣΟΚ, αφού βλέπουν τα ποσοστά με τον Ανδρουλάκη αρχηγό πλησιάζουν αυτά του ΣΥΡΙΖΑ και όλα δείχνουν πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση σύντομα και τότε θα ...δούμε αν ο Αλέξης θα θελήσει στο μέλλον να βάλει πλάτη σε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Ανδρουλάκη!!!!!

- Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως τουλάχιστον μέχρι το 2027 θα έχουμε κυβέρνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά από εκεί και μετά θα πρέπει να δούμε αν θα παραμείνει στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης, αφού τα ποσοστά της Δημοτικότητάς του κατέρρευσαν και τον βρίσκουμε τέταρτο και καταϊδρωμένο.

- Ο κ. Παγώνης μάλλον το έχει αποφασίσει και θα είναι τελικά υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, οπότε ανοίγει ο δρόμος για τον άνθρωπο ο οποίος θα πάρει το δαχτυλίδι και θα προχωρήσει με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

- Τελικά ποιοι υπέγραψαν σύμβαση για παροχή νερού από ιδιώτη, στην περιοχή ΠΑΝΟΡΑΜΑ και πότε έγινε αυτό; Ποιος ήταν τότε δήμαρχος; Ποιος είχε στο ψηφοδέλτιό του, υποψήφιο από την οικογένεια του ιδιώτη; Γιατί ξεσηκώθηκαν κάποιοι, τώρα; Έχει σχέση το ότι δήλωσε ανεξάρτητη σύμβουλος στην Κοινότητα Χαλκίδας;;;;;

- Προσέξτε γιατί έρχονται αποκαλύψεις και θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Όλοι γνωρίζουν τα κόλπα κάποιων και γι΄ αυτό ήταν εύκολοι αντίπαλοι για την δήμαρχο κυρία Βάκα.