Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Ούτε παρεξηγούμε, ούτε θυμώνουμε με κάποιους, οι οποίοι επειδή δεν τους αρέσουν τα σχόλιά μας, βρίζουν με χυδαίο τρόπο και προσπαθούν με επιθέσεις επί προσωπικού, να "μας χτυπήσουν". Ας συνεχίσουν, αλλά να μην ξεχνούν ποτέ, πως ξέρουμε και τα δικά τους, αλλά δεν τα χρησιμοποιούμε, αφού εύκολα τους αντιμετωπίζουμε με την καθημερινότητα, αφού εκεί.... δίνει ο καθένας μας τις εξετάσεις του.

- Το apopsignomi εδώ και 13 χρόνια γράφει αλήθειες και στις περισσότερες φορές, έχει δικαιωθεί. Δυστυχώς για κάποιους και την περίοδο 2021 - 2022 όσα γράψαμε, σχεδόν όλα βγήκαν αληθινά. Δεν θέλουν να το παραδεχθούν και για να παριστάνουν τους μάγκες, προσπαθούν να μας μειώσουν, αλλά αυτό δεν θα τους οδηγήσει στην δικαίωση και στους στόχους που έχουν βάλει και αυτό είναι το ζητούμενο.

- Κύριοι η ξεφτίλα σας είναι μεγάλη, αφού για μια ακόμη φορά, είσθε εκτός στόχων και άδικα δαπανήθηκαν πολλά χρήματα, άσχετα αν δεν ήταν δικά σας. Αφού καταφέρατε να ξοδέψετε χωρίς να ματώσει η δική σας τσέπη, είσθε ωραίοι κι ας κλάψουν αυτοί που τα έδωσαν. Κάποιο λόγο θα είχαν κι αυτοί. Άλλος θέλει να είναι παράγοντας και να είναι δίπλα σε αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς, άλλος θέλει να γίνει γνωστός στα όρια κάποιου Δήμου, για να είναι σύντομα υποψήφιος δήμαρχος ή Δημοτικός Σύμβουλος και πάει λέγοντας.

- Εμείς δεν αλλάζουμε στάση. Θα συνεχίσουμε να γράφουμε αλήθειες και ξέρουμε πως αυτές δεν τις αντέχουν κάποιοι. Κάντε μας όμως μία καλή πράξη. 
*Απαντήστε επί της ουσίας σε αυτά που γράφουμε και κάποια στιγμή πάτε και μπροστά σ΄ έναν καθρέπτη και κοιταχθείτε. Εκεί θα δείτε τον εαυτό σας και αυτά που έχει η δική σας καμπούρα. Αν δεν μπορείτε να τα δείτε, ευχαρίστως να σας τα στείλουμε εμείς.

- Εσείς και οι "φίλοι σας" ξέρετε καλά τι εννοούμε και φροντίστε να τα μάθουν κι άλλοι.