Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

...σουτάκια

 - Πέρασε μία ακόμη αγωνιστική για την Α΄ Κατηγορία Εύβοιας και στην κορυφή μαζεύτηκαν πολλές ομάδες, αφού ο πρώτος έχει 21 βαθμούς και ο έβδομος 15 και πέρασαν μόλις 9 αγωνιστικές!!!!! Την κούρσα οδηγεί η Μακρυκάπα η οποία κέρδισε χθες τον ΟΛΥΜΠΟ και ακολουθεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με 1 βαθμό λιγότερο, αφού έχασε χθες από τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΌ στο Αλιβερι. Από κοντά και η ΕΡΕΤΡΙΑ με 2 βαθμούς πίσω από την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, αλλά και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ με μόλις 3 βαθμούς ....διαφορά από τον πρώτο!!!!

- Όταν εμείς γράφαμε για την ΕΡΕΤΡΙΑ και τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ πως θα είναι στην 4άδα και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα κάποιοι γελούσαν. Να δούμε τι θα πούνε τώρα. Μπορεί να πούνε πως φταίει ο κορονοϊός ή κάτι τέτοιο.

- Χαμός και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, αφού ο ΛΗΛΑΣ δεν λέει να σηκώσει κεφάλι και οι διοικούντες δεν λένε να καταλάβουν πως έχουν τεράστιες ευθύνες. ΑΥΛΩΝΑΡΙ, ΟΛΥΜΠΟΣ και ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ συμπληρώνουν τη 4άδα της ουράς.

- Για τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ τι να γράψουμε; Έφταιγε λένε ο διαιτητής!!!! Εμείς δεν το πιστεύουμε αυτό, γιατί ο διαιτητής από την Βοιωτία είναι από τους καλούς διαιτητές και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Στο κάτω κάτω της γραφής, ανήκει στην ΕΠΣ Βοιωτίας στην οποία πρόεδρος είναι ο κ. Νίκας φίλος της διοίκησης της ΕΠΣ Εύβοιας και προσωπικά του κ. Ρέτσα και δεν πιστεύουμε πως υπήρξε σκοπιμότητα.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει άλλα προβλήματα και δεν φταίνε οι διαιτητές. Τα έχουμε γράψει πολλές φορές και δεν θέλουν να τα παραδεχθούν, ενώ τα μυαλά τους με μία νίκη παίρνουν αέρα.