Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

....σφηνάκια

 - Αγαπητέ Αγγελή, ΤΑ ΘΕΛΩ, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Είχες γράψει πρόσφατα, 27 Νοεμβρίου 2021. "ΑΟΝΑΡΑ, από σήμερα πρώτη, ως το τέλος". Τι το ήθελες αγαπητέ Αγγελή;  Από τότε που το έγραψες μέχρι και σήμερα η ομάδα κατρακύλησε βαθμολογικά και απέχει 7 βαθμούς ....από την πρώτη θέση!!! 

- Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να έχει αρχηγό και να έχει τρομάξει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο ΛΗΛΑΣ για να τρομάξει τους αντιπάλους, πρέπει να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές και αυτοί πρέπει να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις για να μπορέσουν να βγάλουν τον ΛΗΛΑ από την επικίνδυνη θέση. Ο κ. Νίκος Ρόγκας, προπονητής είναι και όχι θαυματοποιός.

- Την Τετάρτη έχουμε 3 αγώνες για το Κύπελλο Εύβοιας. Η ΑΡΤΑΚΗ παίζει εκτός με την ΙΣΤΙΑΙΑ, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί τον ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ και η ΚΑΣΤΕΛΛΑ θα υποδεχθεί την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ. Άποψή μας είναι πως θα πρέπει ν΄ αναβληθεί ο αγώνας της Αρτάκης, γιατί μπορεί να θέλουν να σβήσουν την ποινή του Παπαδάκη, αλλά ίσως δεν αποφύγουν τραυματισμούς κι αν κάτι στραβώσει να μην αποφύγουν και την κούραση. Θα μας πείτε πως υπάρχει χρόνος, αφού έχουμε διακοπή πρωταθλημάτων, αλλά κάτι μας φοβίζει.