Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την λήξη του αγώνα ΑΟ Χαλκίς – ΑΠΚΟ Δροσιάς, δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο μεταξύ του προπονητή της ομάδας μας κυρίου Δημήτρη Λύκου και ενός ποδοσφαιριστή του ΑΠΚΟ Δροσιάς, πράγμα που ώθησε την Διοίκηση του ΑΠΚΟ Δροσιάς να εκδώσει καυστική ανακοίνωση εναντίον του προπονητή μας.
Ως Διοίκηση από την πλευρά μας θεωρούμε λάθος το να συμμετέχει μέλος της ομάδας μας στον οποιοδήποτε διαπληκτισμό, ΟΜΩΣ έχουμε να κατακρίνουμε την συνεχή προκλητική συμπεριφορά δύο μεμονωμένων ποδοσφαιριστών του ΑΠΚΟ Δροσιάς από τα μέσα του 2ου ημιχρόνου έως και την λήξη του αγώνα. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΑΠΚΟ Δροσιάς, οι.... 2 συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένοι και τόσο οι λέξεις τους όσο και οι συμπεριφορές τους ήταν εκτός ορίων απέναντι στον προπονητή μας αλλά και ποδοσφαιριστές μας. 
Η κοινή γνώμη γνωρίζει πως όταν νικάει η ομάδα σου στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού, δεν έχεις λόγο να είσαι εκνευρισμένος ούτε να προκαλέσεις κανέναν.
Ο Δημήτρης Λύκος είναι γνωστός οικογενειάρχης, έχει δικές του ακαδημίες ποδοσφαίρου, προπονεί καθημερινά παιδιά διαφόρων ηλικιών και ουδέποτε έδωσε δικαίωμα σε κανέναν να υποβαθμίσει το ήθος του και την προσωπικότητα του. Ως Διοίκηση, γνωρίζουμε και αξιολογούμε τον κύριο Λύκο μέσα από την καθημερινή του ενασχόληση με την ομάδα και τονίζουμε ότι όλες οι κατηγορίες απέναντι του, δεν έχουν καμία βάση.
Το επεισόδιο αυτό που πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις χωρίς κανένα λόγο, το θεωρούμε λήξαν και ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους!

Το Διοικητικό Συμβούλιο