Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Εμείς αυτιά δεν χαϊδεύουμε και δεν θα μας επιβάλλει κανένας να το κάνουμε. Υπάρχουν άνθρωποι της ενημέρωσης οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στην εξουσία, όποια κι αν είναι αυτή και δεν θα κάνουν κανένα σχόλιο για να μην τους ενοχλήσουν. Όταν όμως κάποιος διοικεί, θα πρέπει να κρατάει ίσες αποστάσεις από όλους και να μην δείχνει την χαρά του προς τον έναν!!! Θέλετε παράδειγμα; Όταν διοικείς το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να δείχνεις δημόσια την χαρά σου επειδή κέρδισε μία ομάδα.... και έχασε η άλλη!!!!

- Εμείς δεν θα πάψουμε να γράφουμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει περισσότερους εχθρούς και όχι φίλους. Η διοίκηση του  ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της και δεν φταίει κανείς άλλος. Είχαμε γράψει και το είχαμε πει και στον πρόεδρο, πως η ομάδα μετά την απομάκρυνση Τοκπασίδη, έμεινε απροστάτευτη και αυτοί οι οποίοι ήθελαν την απομάκρυνση Τοκπασίδη, δεν μπορούν να στηρίξουν ούτε τον εαυτό τους.

- Αλήθεια σε πόσους άρεσε η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας στο Αλιβέρι με αντίπαλο τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ; Αν άρεσε, κανένα πρόβλημα. Συνεχίστε και μακάρι να τα καταφέρετε. Μια πρόταση μόνο. Μην κρύβετε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι σωματείο με ιστορία και το πρόβλημα δεν είναι μία ήττα ή μία ισοπαλία. "Το πρόβλημα είναι πως η ομάδα έχει προβλήματα".