Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Η άποψή μας.......

 - Αγαπητοί αναγνώστες, ας είμαστε ειλικρινείς κι ας μην παριστάνουμε τις παρθένες. 
Διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ, για την συμπεριφορά ενός ανθρώπου ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, με έναν τρόπο, όχι επιλογής, αλλά διορισμού, επειδή αυτό ήθελαν κάποιοι Χαλκιδάρες, γιατί με τον Τοκπασίδη, δεν μπορούσαν να κάνουν τις μαγκιές τους.
Τι θα έκανε λοιπόν στην συνέχεια;
Αυτό που θέλουν οι λίγοι, γιατί θέλει αν τους δείξει πως είναι ένας από αυτούς.
Αυτό έκανε στον αγώνα με την ΑΙΔΗΨΟ, όταν την κοπάνησε και άφησε τους όμοιούς του να επιτεθούν στους διαιτητές, αυτό έκανε και χθες με την επίθεση στην αποστολή της ΔΡΟΣΙΑΣ και στον..... προπονητή Γιώργο Λάμπρου.
Κανείς δεν θα γράψει και δεν θα πει το παραμικρό, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε.
Εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από πρωταγωνιστής θα γίνει κομπάρσος και δυστυχώς δεν θα φτάσει στον στόχο, με τον κύριο αυτόν στον πάγκο.
Δυστυχώς η διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα ο κ. Βασίλης Καρλατήρας, μετά από την μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουν όρθιο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να τον οργανώσουν ως σωματείο, παγιδεύτηκαν και τώρα θα καταλάβουν το μεγάλο τους λάθος.
Επιστροφή στο παρελθόν λοιπόν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό δεν τιμά την διοίκηση.
Είμαστε στην 10η αγωνιστική και 5 ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα.
Δεν είναι απίθανο στις επόμενες αγωνιστικές ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μην είναι ούτε καν στην 2η θέση. Ποιος θα φέρει την ευθύνη;
Αν θέλετε την άποψή μας, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι στην Α΄ Κατηγορία και την περίοδο 2022 - 2023, εκτός κι αν επιστρέψει η κανονικότητα στην ομάδα.
Θα γράψουμε κάτι χωρίς να το εξηγήσουμε.
Αυτοί που πέρασαν ως διοίκηση και έκαναν μπάχαλο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, επιθυμούν να επιστρέψουν, γιατί εκεί που είναι σήμερα "μάλλον τους τελειώνουν".
Κύριε Καρλατήρα, κάποιοι είχαν στήσει το σενάριο και το προχωράνε. Αγαπητέ Βασίλη, δύο λύσεις έχεις. Ή επαναφέρεις στην κανονικότητα την ομάδα ή δηλώνεις την παραίτησή σου και αφήνεις τους άλλους να λουστούν αυτά που θα ακολουθήσουν.