Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Καλά Χριστούγεννα

 - Συμπληρώνουμε αυτές τις μέρες 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας, ως apocsignomi. Δεν είναι και λίγα, αλλά συνεχίζουμε. Δεν περιμένουμε ούτε το χειροκρότημα, ούτε τα μπράβο, ούτε τα ζήτω. Δεν διεκδικούμε πρωτιές, βραβεύσεις, τιμητικές πλακέτες, ούτε καν ένα χτύπημα στην πλάτη. Αυτά τις περισσότερες φορές, είναι ψεύτικα και ευκαιριακά και όσοι απλόχερα τα μοιράζουν, στο τέλος εισπράττουν αχαριστία.
Δεν διεκδικούμε αποκλειστικότητες, γιατί όταν γράφει κάποιος την άποψή του, είναι από μόνη της αποκλειστική και κανείς δεν μπορεί να την κάνει.... δική του.
Πέρασαν 13 χρόνια. Κι όμως συνεχίζουμε.
Δεν γνωρίζουμε όλους τους αναγνώστες μας και μπορεί να είναι ελάχιστοι, αλλά αυτό δεν θα είναι κακό.
Το καλυτερότερο είναι πως είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να μην υπήρχαμε, για να κάνουν ήσυχα και στα μουλωχτά τις "δουλειές τους", είτε σε πολιτικό, είτε σε αυτοδιοικητικό, είτε σε αθλητικό επίπεδο.
Δυστυχώς γι΄ αυτούς θα είμαστε εδώ με την βοήθεια του Θεού και καθημερινά θα τους ξεσκεπάζουμε.
Το 2022 θα είναι η χρονιά μας και αυτό το υποσχόμαστε στους φανατικούς εχθρούς μας.
Δεν θα μας διαβάζουν πρωί, μεσημέρι, βράδυ, αλλά θα πετιούνται και στον ύπνο τους, για να διαβάσουν μήπως γράψαμε κάτι που θα τους αφορά.
Οι συνεργασίες του apopsignomi στο κομμάτι της ενημέρωσης θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο σε τοπικό επίπεδο και αυτό εύκολα και σύντομα θα το διαπιστώσουν όλοι.
 Εδώ και μέρες, δημοσιεύουμε ευχές για τα Χριστούγεννα.
Εμείς δεν πιέσαμε κανέναν και δεν αρνηθήκαμε σε κανέναν και ούτε έχουμε τιμοκατάλογο.
Αυτό το έχουν καταλάβει και όσοι δεν μας γνωρίζουν.
Ο τρόπος επικοινωνίας είναι γνωστός σε όλες και όλους.
Στις αρχές του Φεβρουαρίου θα φροντίσουμε να γιορτάσουμε μαζί με φίλους τα 13 γενέθλιά μας. 
Όχι δεν θα πάμε στο Μαϊάμι να τα γιορτάσουμε. Μέχρι το ΤΖΑΜΙ καλά είναι, για ν΄ ακούσουμε κι εκείνο το άσμα που λέει, "όσο υπάρχει τράπουλα, θα βγαίνουνε ρηγάδες κι όσο υπάρχουν δάσκαλοι, θα βγαίνουν μαθητάδες".
Καλά Χριστούγεννα και με υγεία.