Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Μάχη θα δώσουν κάποιοι για να μπορέσουν να είναι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια. Πάντως αυτοί που έδωσαν την μάχη στο πλευρό του Ανδρουλάκη, έχουν σίγουρα μια θέση εξασφαλισμένη. Κάποιοι άλλοι που έδωσαν τον αγώνα τους δίπλα στον Γιωργάκη, μάλλον θα είναι εκτός, αφού αυτοί που θέλουν να είναι υποψήφιοι, είναι πολλοί και οι θέσεις.... περιορισμένες.

- Αυτή την φορά το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει έδρα στην Εύβοια, αλλά να μην ξεχνάμε πως κατά 99,9% θα έχουμε για δεύτερη φορά εκλογές, αφού πρέπει να τελειώσει ο εκλογικός νόμος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό σημαίνει πως στην 2η εκλογική αναμέτρηση δεν θα έχουμε σταυρό προτίμησης.

- Να σταματήσουν οι βροχές, ώστε να ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι στο Λευκαντί, γιατί υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό για τ΄ αυτοκίνητα. Αντιδήμαρχε κύριε Γουρνή, πιστεύουμε πως πρέπει ο εργολάβος πρέπει ν΄ αρχίσει αυτές τις μέρες.

- Θα το ξαναγράψουμε. Όποιος δεν ψηφίζει το τεχνικό πρόγραμμα, σε δήμους και Περιφέρεια και δεν καταθέτει ένα δικό του, αφού δεν του αρέσει των άλλων, απλά δεν θέλει έργα στον τόπο του. Κύριε Αναγνωστάκη, αυτή είναι η πραγματικότητα κι ας μην σας αρέσει.