Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Βρισκόμαστε πλέον στο 2022 και ευχόμαστε τα καλύτερα για όλον τον κόσμο και το κυριότερο, όλοι να έχουμε την υγεία μας. Τελειώνουν και οι γιορτές και όλοι θα επανέλθουμε στην καθημερινότητά μας, Άλλος θα τρέχει με τις δουλειές του, άλλος με το ποδόσφαιρο, άλλος με το μπάσκετ, άλλος με τα της αυτοδιοίκησης και άλλος με την πολιτική, αλλά η ουσία είναι μία. Όλοι θα τρέχουμε. Το 2022 δεν θα είναι χρονιά για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και έτσι δεν θα μάθουμε τελικά ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι. Εκλογές θα έχουμε το 2023, οπότε μέχρι τότε, τίποτα δεν θ΄ αλλάξει και στους δήμους της Εύβοιας. Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο Τσαπουρνιώτης πρόσθεσε συμβούλους και έχει περισσότερους από αυτούς που είχαν εκλεγεί με το ....ψηφοδέλτιό του, αλλά την Βάκα δεν την πιάνει αφού ξεκίνησε με 15, κράτησε και τους 15 στην παράταξη και πρόσθεσε και άλλους 7 - 8 οι οποίοι δήλωσαν ανεξάρτητοι. Το ωραίο είναι πως αυτοί που έχασαν συμβούλους, θέλουν να πείσουν τον κόσμο πως θα είναι και πάλι υποψήφιοι!!!!

- Γιατί άραγε; Πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν εκλογές; Όχι βέβαια. Απλά επειδή δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν θα ψάξουν να βρούνε 80 - 100 άτομα να μαζέψουν ψήφους για να εκλεγούν αυτοί και 2 - 3 κολλητοί τους. Ο εκλογικός νόμος έχει αλλάξει και κανείς πλέον δεν θα μπορεί να κάνει παζάρια για να διοικεί τον Δήμο. Όποιος κερδίσει τις εκλογές θα έχει την πλειοψηφία ότι κι αν γίνει.

- Εκλογές θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2023 και η θητεία θα είναι για 5 χρόνια και όχι για 4 που είναι σήμερα. Δηλαδή η κ. Βάκα θα είναι έτσι κι αλλιώς δήμαρχος μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023 κι αν κερδίσει τις εκλογές του 2023 θα είναι δήμαρχος μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2028!!!!! Πολλά τα χρόνια κύριοι και μέχρι τότε Παγώνης, Καθαροσπόρης και Καλαθέρης θα κάνουν εκδρομές με τα ΚΑΠΗ!!!!!

- Αλήθεια, γιατί δεν ρωτάει κάποιος τον κύριο Καλαθέρη, να μας πει τι εννοεί όταν ψηφίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο και λέει ΕΜΕΙΣ ψηφίζουμε ΟΧΙ;; Ποιους άλλος εννοεί και λέει εμείς;;;; Υπάρχει η Δημοτική του παράταξη; Συνεδριάζει ποτέ; Τελικά λέει καλημέρα με τον κ. Σιόλια; Το ρωτάμε γιατί ο ίδιος δήλωσε πως δεν λένε ούτε καλημέρα. Κύριε Τάσο να λέμε αλήθειες, έτσι....