Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, να είσθε καλά στην υγεία σας και να προσέχετε γιατί ο χιονιάς το είπε και το έκανε. Ήρθε και δημιούργησε προβλήματα.
Ο χιονιάς έδωσε την ευκαιρία σε αντικυβερνητικούς να βγάλουν τ΄ απωθημένα τους, αφού και για το χιόνι που έπεσε έφταιγε η κυβέρνηση, έφταιγαν οι Περιφέρειες, έφταιγαν οι δήμοι έφταιγαν όλοι οι άλλοι εκτός από αυτούς που βγήκαν στους δρόμους χωρίς αλυσίδες και κάποιοι δεν.....ήξεραν πως να βάλουν τις αλυσίδες;;;;;;;;;

- Τέλος πάντων είχαμε αρχίσει ν΄ ανησυχούμε γιατί ο Ανδρέας πρώην του ΟΛΝΕ πρόλαβε και έγραψε κατά της κυβέρνησης και μετά ακολούθησε ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης.
Πάλι δεύτερος ήρθε ο Αναγνωστάκης και αυτό πρέπει να το προσέξει γιατί ο Τσίπρας παρακολουθεί και θέλει να επιλέξει μεταξύ των δύο!!!!!

- Μιλάει για φωτιές και πλημμύρες αυτός που ήταν κυβερνητικός επί ΣΥΡΙΖΑ και κάηκαν ζωντανοί πάνω από 100 συνάνθρωποί μας. Έχουν πάντως και κάτι κοινό ο Ανδρέας και ο Δημήτρης. Πάνε από κόμμα σε κόμμα.

- Κάναμε πλακίτσα εμείς για το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων και το διασκεδάσαμε ακόμη περισσότερο, όταν κάποιοι  "έγραψαν" πως κακώς έκλεισε το στάδιο της Χαλκίδας! Γιατρέ τα χάπια μου.

- Έχουμε μια απορία. Αυτοί που καθημερινά γράφουν ενάντια στην κυβέρνηση και προσπαθούν να μειώσουν τον πρωθυπουργό κύριο Μητσοτάκη, πως θα αντέξουν για τουλάχιστον 5 ακόμη χρόνια;;;;