Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

...η άποψή μας

 - Πάντα γράφουμε την άποψή μας και αυτό δεν θ΄ αλλάξει ποτέ.
Για να είναι κάποιος συνομιλητής μας θα πρέπει να μάθει να συζητά τις απόψεις των άλλων και όχι να απαιτεί να είναι στο τραπέζι του διαλόγου, μόνο η δική του άποψη.
Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι όταν υπάρχει διάλογος, αλλά όταν καταλήγουν σε κάτι είναι όλοι νικητές.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει όλες οι πλευρές, ν΄ αναγνωρίσουν τα λάθη τους και έτσι ο διάλογος να καταλήξει σε κάτι θετικό.
Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον καθαρό δημόσιο διάλογο και όχι απο μυστικές συζητήσεις  και συμφωνίες, γιατί αυτά δεν οδηγούν πουθενά και μία.... μέρα έρχεται το ξεβράκωμα όλων.
Το ζήσαμε με τα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στην ΕΠΣ Εύβοιας.
Χθεσινοί φίλοι, έφτασαν στο σημείο να κατηγορούν ο ένας τον άλλον και οδήγησαν ανθρώπους που τους πίστευαν και τους είχαν δείξει εμπιστοσύνη να αηδιάσουν.
Κάποιοι πήγαν με την μία πλευρά, κάποιοι με την άλλη και κάποιοι έριξαν μια μούντζα προς όλους και δεν θέλουν να συζητούν τίποτα.
Και που πάμε; Δεν πάμε πουθενά και δεν θα καταλήξουμε πουθενά, αν ΟΛΟΙ, δεν το πάρουν αλλιώς και δεν αποφασίσουν να παραδεχθούν πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έκαναν όσα έκαναν τα προηγούμενα χρόνια και φυσικά όσα κάνουν σήμερα.
Εμείς το έχουμε ξεκαθαρίσει. Δεν υπηρετούμε καμία πλευρά και δεν εκπροσωπούμε κανέναν.
Πιστεύαμε και πιστεύουμε πως το ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν έχει ανάγκη από παράγοντες αχυράνθρωπους, αλλά από παράγοντες με άποψη και δυναμική.
Προς αυτή την κατεύθυνση μπορούμε να βοηθήσουμε, χωρίς αστερίσκους και χωρίς να γινόμαστε παπαγαλάκια ή φερέφωνα κανενός.