Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

....σφηνάκια

 - Είναι φοβερό αυτό που συνέβη και πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπ΄ όψιν μας. Μόλις κάποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση πως με το άνοιγμα τον σχολείων, επιδιώκει να πετύχει την ανοσία της αγέλης, ποιος κόλλησε την επόμενη μέρα κορονοϊό;;;;; Ο Αλέξης Τσίπρας φυσικά ο οποίος πάντα ήθελε μια αγέλη να τον ακολουθεί. Αλέξη περαστικά σου, γιατί εμείς ....οι Νεοδημοκράτες δεν στέλνουμε κατάρες, αλλά ευχές για κάθε άνθρωπο.

- Ανάψαμε φωτιές με αυτά που γράψαμε για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια, αλλά δεν είχαμε ούτε μία διάψευση για τα όσα γράψαμε. Θεωρούμε δεδομένο πως στο ψηφοδέλτιο θα υπάρχει το όνομα προσώπου που τώρα είναι Περιφερειακός, δίπλα στον Φάνη. Από το περιβάλλον του πάντως απαντούν πως είναι νωρίς ακόμη και καλά θα κάνουμε να περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη και ίσως μέχρι τον Ιούνιο του 2022.....

- Προφανώς θέλει τον χρόνο του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας της ΝΔ κύριος Παναγιώτης Μάλλιος, ώστε να ενημερωθεί πλήρως για τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές του και όταν το κάνει, τότε σίγουρα θα παρεμβαίνει και θα εκφράζει τους Νεοδημοκράτες της Εύβοιας. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν, εκτός κι αν ο ρόλος της ΔΕΕΠ είναι διακοσμητικός.