Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Ο χιονιάς οδήγησε την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ σε αναβολή αγώνων της Α΄ Κατηγορίας και τώρα το ΤΕΤΆΡΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ μάλλον δεν θα το αποφύγουμε, αν και οι ομάδες δύσκολα θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε δύο αγώνες την εβδομάδα, αφού οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές εργάζονται και δύσκολα μπορούν να ακολουθήσουν τις ομάδες τους. Η ΕΠΣΕ θα πρέπει να το δει αυτό και να ψάξει να βρει Σαββατοκύριακο έστω και μέσα σε γιορτές. Οι αναβολές δεν δόθηκαν με ....ευθύνη των σωματείων και δεν πρέπει να την πληρώσουν αυτά.

- Η ΑΙΔΗΨΟΣ ενώ θα μπορούσε να ζητήσει την αναβολή του αγώνα με την ΔΡΟΣΙΑ, δεν το έκανε και επέμενε να διεξαχθεί ο αγώνας και αυτό της βγήκε σε καλό αφού κέρδισε με 2 - 4 και πήρε 3 σημαντικούς βαθμούς.

- Αλήθεια γιατί λένε πως θα κινδυνεύσει η ΚΑΡΥΣΤΟΣ με υποβιβασμό; Επειδή απομάκρυνε τον προπονητή; Επειδή έφυγε και κάποιος ποδοσφαιριστής; Ψυχραιμία κύριοι γιατί η ΚΑΡΥΣΤΟΣ δεν είναι χωρίς διοίκηση και χωρίς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα δεν ήταν μόνο ο προπονητής. Ομάδα είναι οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση και ο προπονητής βάζει απλά τις δικές του πινελιές. Ομάδα χωρίς διοίκηση και χωρίς ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει. Χωρίς προπονητή είναι πολλές!!!!!

- Το ότι πριν τελειώσει ο Α΄ γύρος του πρωταθλήματος έχουμε 5 - 6 ομάδες να ελπίζουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι λέει. Δεν είναι το ότι έχουμε δυνατό πρωτάθλημα με ομάδες που είναι καλές, αλλά δυστυχώς έχουμε μέτριο πρωτάθλημα με ομάδες ισοδύναμες, αφού πλέον δεν έχουμε έναν ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, μια ΑΡΤΑΚΗ, έναν ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, έναν ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, έναν ΛΗΛΑ και μια ΕΡΕΤΡΙΑ με την δυναμική του παρελθόντος. Αν είχαμε κάτι τέτοιο τότε κάποιες ομάδες θα είχαν περισσότερους βαθμούς και δεν θα είχαμε αποτελέσματα που προβληματίζουν.