Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

...μας έστησες στην γωνία

 - Καλημέρα στον άνθρωπο ο οποίος δεν κατάλαβε όλα αυτά τα χρόνια ποιοι τον εκτιμούν, ποιοι του λένε την αλήθεια, ποιοι δεν τον χτυπούν πισώπλατα, ποιοι ήταν πάντα δίπλα του και ποιοι πραγματικά τον "δουλεύουν" για να κάνουν την δουλειά τους.
Καλέ μας άνθρωπε, θα πρέπει να ξέρεις πως εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με καμία ομάδα, σε βαθμό που να την θέλουμε πρωταθλήτρια ή τελευταία και ότι ξέρουμε το γράφουμε, αρκεί να ενδιαφέρει τους αναγνώστες μας.
Φυσικά θα χαρούμε να δούμε την ομάδα σου πρωταθλήτρια κι ας.... πιστεύεις εσύ το αντίθετο.
Όσο για τη ομάδα η οποία ανακοίνωσε ποδοσφαιριστή και αυτή η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ και ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι επαγγελματίας και ανήκει σε ομάδα του εξωτερικού, δεν το γνωρίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε πως αν συνέβη κάτι τέτοιο, θα πρέπει με ένα δελτίο τύπου αυτή η ομάδα να ενημερώσει τον κόσμο και να ανακαλέσει την σχετική ανακοίνωση.
Εμείς σήμερα κιόλας θα προχωρήσουμε σε ερώτηση προς την ομάδα για να μάθουμε την αλήθεια. Δεν γνωρίζουμε το θέμα και φυσικά αν δεν ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή, ο ποδοσφαιριστής δεν παίζει, οπότε δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί πρέπει εμείς να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες.
Αλήθεια είπε ή έγραψε κανείς άλλος κάτι για το θέμα αυτό;
Καλέ μας άνθρωπε, θα σου προτείνουμε να αλλάξεις την ζυγαριά με την οποία ζυγίζεις τους γνωστούς και τους φίλους σου.
Κάντο σύντομα και θα διαπιστώσεις πως κάποιοι από αυτούς ξέρουν τι γράφουν και τι λένε και πως το γράφουν.