Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

" ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Μάγκες μην ψάχνετε απαντήσεις σε ερωτήματα που ακόμη και η επιστήμη σήκωσε ψηλά τα χέρια. Ο μπάρμπα Στέλιος ούτε γιατρός είναι, ούτε ειδικός ψυχίατρος, για να δώσει απαντήσεις σε περιπτώσεις σαν αυτή που τα συμπτώματα του κυρίου, παράγουν ηλεκτρικές εκκενώσεις εντός του σώματός του και όλοι οι άλλοι απλά βλέπετε τις παρενέργειες που του δημιουργούν.....
Κρατήστε αποστάσεις και αφήστε τον να ξεσπάει στον μπάρμπα Στέλιο, γιατί .....φοβάμαι πως θα κάνει κακό στον εαυτό του και ειλικρινά δεν το θέλω.
Την Κυριακή το βράδυ θα του στείλω 1 κιλό καφέ για να πάνε κάτω τα φαρμάκια και θα του στείλω και έναν τηλεφωνικό κατάλογο με ονόματα προπονητών απ΄ όλη την Ελλάδα, γιατί διαπιστώνω πως επιστρέφουν σε ξαναζεσταμένο φαγητό και αυτό δεν είναι καλό, για παράγοντες σαν τον μεγάλο. 
Εγώ θα το γράψω και ελπίζω να θυμώσει πολύ και να βγάλει κι άλλα ο βόθρος του. Αν δεν φύγει από την ομάδα, το μόνο που θα καταφέρει η ομάδα είναι να βρεθεί στο τοπικό!!!!!
Εγώ θέλω να μείνει, για να έχω να γράφω, γιατί δεν του μοιάζω να ανακατευτώ στα προσωπικά του, κάτι που δεν θα ήθελε να κάνω και εγώ τον σέβομαι....
Αφού τον έχω στα ποδοσφαιρικά, γιατί να τον εκθέσω στα προσωπικά κι αυτόν και τους δήθεν φίλους του, που δεν μπορούν να ξεπεράσουν πως όσο κι αν προσπάθησαν δεν με ξεπέρασαν.
Λοιπόν καλή χρονιά να έχει και τα λέμε την Κυριακή το βράδυ πάντα ποδοσφαιρικά.