Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

 -  Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μια ομάδα με ιστορία και αυτό κανείς να μην το ξεχνά. Δεν είναι σωστό να λέμε και να γράφουμε πως η φανέλα και η ιστορία δεν παίζουν ποδόσφαιρο. 
Λάθος κύριοι. Όλα έχουν την σημασία τους και το ειδικό τους βάρος.
Οι ποδοσφαιριστές που πάνε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ξέρουν την ιστορία του και φυσικά ξέρουν πως πρέπει αυτή την φανέλα και την ιστορία της ομάδας θα πρέπει να την τιμήσουν και με το παραπάνω.
Δυστυχώς πάνω σ΄ αυτή την ομάδα πάτησαν πολλοί οι οποίοι φρόντισαν για την τσέπη τους, φρόντισαν για να περνάνε οι ίδιοι καλά και "σκότωσαν" κυριολεκτικά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τεράστιες οι ευθύνες πολλών παρατρεχάμενων, αλλά και προπονητών.
Ναι η ομάδα δεν έχει κάποιον ο οποίος θα έβαζε χρήματα, για να κάνει περίπατο στο.... πρωτάθλημα.
Ναι η διοίκηση, επιτρέψτε μας να γράψουμε, πως έκανε τραγικό λάθος στο θέμα του προπονητή.
Αυτή η διοίκηση όμως, οφείλουμε να γράψουμε, έχει πρόεδρο τον Βασίλη Καρλατήρα ο οποίος έτρεξε, μάτωσε οικονομικά και την οργάνωσε και την νομιμοποίησε σε όλα.
Τώρα αυτή η ομάδα έχει υποχρέωση να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορεί να είναι δεύτερος ή τρίτος.
Πως μπορεί να φτάσει στον στόχο;
Θα φτάσει μόνο αν οι ποδοσφαιριστές του απαντήσουν στους επικριτές τους.
Αν οι ποδοσφαιριστές του οι οποίοι είναι έμπειροι και αξιόλογοι, πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.
Δεν μπορεί να βγαίνουν κάποιοι και να απαξιώνουν τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Είναι ηλιθιότητα να λένε κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι πως θα βάλουν από κάτω αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Ίσως θέλουν να προκαλέσουν, αλλά να ξέρουν πως έτσι θα πεισμώσουν τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όλα θα πάνε καλά για την ομάδα τους.
Αλήθεια ποια άλλοι ομάδα έχει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές σαν αυτούς που είχε για παράδειγμα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στον αγώνα με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ;
Φαλαγγίτης, Ν. Μαστροκώστας, Θωμάς, Τσολάκος, Χαλιώτης,  Γεωργίου,   Καραχάλιος, Ι.Θ. Τσολάκος,  Κολιόπουλος, Σπυράκης,  Ζουλιώτης,  Τρεπεκλής, Σπανός,  Λούκας, Γκιόκας,  Ζαχαριάς .
Συγνώμη αλλά ποια άλλη ομάδα στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας έχει αυτή την πολυτέλεια στο ρόστερ της;
Φυσικά κάτι λείπει από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές μπορούν και μόνοι τους αν αποφασίσουν να παίξουν για πάρτι τους και να ματώσουν για την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Μόνο αυτοί μπορούν, αρκεί να το αποφασίσουν και να μπαίνουν στα γήπεδα με αυτό το σκεπτικό και ν΄ αφήνουν στην άκρη, "φυτευτούς και αφύτευτους".