Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ, ...η δική μας άποψη

 - Όταν ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ και η ΕΡΕΤΡΙΑ είχαν χάσει κάποια παιχνίδια και είχαν μείνει πίσω στην βαθμολογία, είχαμε γράψει πως θα φτάσουν ψηλά κι αν το θελήσουν, θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Τότε πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι γελούσαν, προφανώς επειδή οι ομάδες αυτές δεν ξόδεψαν τα χιλιάδες ευρώ που ξόδεψε η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ. 
Τώρα τι έχουνε να πούνε όλοι αυτοί οι οποίοι μας σχολίαζαν τότε;
Εμείς γίναμε κακοί με την Μακρυκάπα και τον Αμαρυνθιακό, αλλά η δικαίωση ήρθε.
Χθες είχαμε τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ. 
Είδατε να παίζει ποδόσφαιρο η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ; Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, απλά φόρεσαν την φανέλα της ομάδας με το ειδικό βάρος και κέρδισαν την Μακρυκάπα.
Αν η Μακρυκάπα κέρδιζε αυτόν τον αγώνα θα έφτανε....τους 27 βαθμούς και θα άφηνε πίσω 4 βαθμούς τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος ήταν και θα παραμείνει ο βασικός διεκδικητής του πρωταθλήματος, γιατί απλά είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Όσο γι΄ αυτούς που μοιράζουν συγχαρητήρια προς όλους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ας ηρεμήσουν γιατί είναι οι ίδιοι οι οποίοι έκαναν ότι έκαναν σ΄ αυτή την ομάδα.
Ούτε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν παίζει το ποδόσφαιρο που θα έπρεπε να παίζει και απλά κι αυτός έχει προβλήματα που τα έχουν κάτω από το χαλάκι και όταν θα βγούνε από εκεί κι άλλοι θα πέσουν από τα σύννεφα.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει αυτά που θα έπρεπε για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και μακάρι να προλάβει να τα βρει. Πάντως έχει την φανέλα.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ έχει την κάψα και την θέληση, έχει προπονητή, αλλά δυστυχώς δεν έχει ούτε το μεγάλο ρόστερ ούτε την διοικητική εμπειρία και κάνει λάθη τα οποία κάποια στιγμή θα τα πληρώσει και θα είναι κρίμα. Η ΕΡΕΤΡΙΑ βάζει πολλά γκολ, όταν βρει άμυνες όπως αυτή του Αυλωναρίου. Να δούμε όμως τι θα κάνει όταν θα βρεθεί απέναντι σε δυνατές άμυνες και τέτοιες υπάρχουν.
Για τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ τα έχουμε γράψει. Έχει μια σοβαρή διοίκηση, έχει έναν από τους αξιολογότερους προπονητές και έχει λίγους, αλλά καλούς ποδοσφαιριστές και οι οποίοι τιμούν την φανέλα της ομάδας, γιατί και η φανέλα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ έχει ειδικό βάρος.