Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας υπάρχουν τα φαβορί για άνοδο και τουλάχιστον στον 1ο και στον 3ο όμιλο, έχουν ξεχωρίσει ο ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου και η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαντουδίου, ενώ στον 2ο όμιλο τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά έχουν κοντά την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ. Να θυμίσουμε πως ανεβαίνουν στην Α΄ Κατηγορία οι 3 πρωταθλήτριες, ενώ θα παίξουν μπαράζ οι 3 ομάδες που θα βρεθούν στη 2η θέση του ....βαθμολογικού πίνακα και θ΄ ανέβει η μία από τις τρείς στην Α΄ Κατηγορία.

- Όχι φίλε μου. Καμία συζήτηση για το θέμα της αλλαγής προπονητή στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Σίγουρα ο κ. Βαγιάννης είχε τους λόγους του, για να φτάσει στην απομάκρυνση Διγκόζη και στην επαναφορά Γκόφα και μάλιστα πριν τον αγώνα με το ΥΠΑΤΟ.

- Ο ΑΟΝΑ, αν θέλει να έχει ήσυχο το κεφάλι του και να μην μπει σε περιπέτειες θα πρέπει στις 3 επόμενες αγωνιστικές να πάρει αν όχι 6, τουλάχιστον 4 βαθμούς. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα πρέπει όχι ν΄ αλλάξουν πάλι προπονητή, αλλά ν΄ αλλάξουν τα πάντα.

- Τι έλεγε για το ΥΠΑΤΟ ο κ. Γκόφας: "Από κει και πέρα, για το σημερινό παιχνίδι, νομίζω ότι αυτός ο διαιτητής μας έπαιξε το παιχνίδι με το Ύπατο, ήτανε τότε καταδικαστικός εις βάρος μας και υπέρ του Υπάτου και σήμερα πάλι έφερε μια ισοπαλία που ευνοεί το Ύπατο".

- Μετά τις δηλώσεις αυτές και την απάντηση της ομάδας του ΥΠΑΤΟΥ ο κ. Γκόφας οδηγήθηκε σε παραίτηση και ο κ. Βαγιάννης τον επανέφερε τώρα για να είναι στον πάγκο της ομάδας της Αρτάκης με πρώτο αντίπαλο το ΥΠΑΤΟ!!!!