Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας. Να προσέχετε και στους δρόμους, αφού η κακοκαιρία είναι εδώ και καλό είναι να αποφεύγουμε τις μετακινήσεις. Μια εβδομάδα είναι αυτή που θα είμαστε παρέα με την πανδημία  κορονοϊού και την κακοκαιρία "ΕΛΠΙΣ", όπως την έχουν βαφτίσει οι αρμόδιοι.
Τα πράγματα θα δυσκολέψουν από σήμερα Κυριακή και ιδιαίτερα από αύριο Δευτέρα, αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονή και να.... προσέχουμε. Το πιθανότερο είναι τα σχολεία να είναι κλειστά από Δευτέρα σε όλη την Εύβοια και έτσι τα μαθήματα θα γίνουν μέσα από τις οθόνες των υπολογιστών.

- Αυτό έχει και τα καλά του, ιδιαίτερα για τα παιδιά τα οποία θα ασχοληθούν και με την αυτοδιοίκηση, με τον συνδικαλισμό, γενικότερα με την πολιτική αλλά και με το να διοικούν μια επιχείρηση!!! Έτσι θα μάθουν με τις τηλεδιασκέψεις και δεν θα έχουν τα προβλήματα που έχουν σήμερα κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι. Φυσικά θα συνηθίσουν και δεν θα ξεφεύγουν όταν βλέπουν κάμερες.

- Λοιπόν ο βιασμός είναι βιασμός και ο βιαστής είναι βιαστής. Αυτό ας το κλείσουμε κι ας μην το συνεχίσουν και στα τηλεπαράθυρα οι κυρίες και οι κύριοι, που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Μεγαλώνουμε παιδιά και δεν θα θέλαμε να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα, αλλά όχι να διαφημίζουμε καθημερινά μια άλλη ζωή με ποτά και με ουσίες και να "διδάσκουμε" στα παιδιά που είναι το εύκολο χρήμα και η ωραία η ζωή.

- Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το αν ο βιαστής είναι πλούσιος ή φτωχός, εργάτης ή επιχειρηματίας, ωραίος ή άσχημος. Ο βιαστής είναι βιαστής, τελεία και παύλα. Δεν είναι όμως δυνατόν ένας δημοσιογράφος να μην ερευνά ένα θέμα και έτσι εύκολα να μην βλέπει όλες τις πτυχές του, ώστε το ρεπορτάζ που θα κάνει, να βοηθήσει ώστε να μην υπάρχουν άλλα θύματα βιασμού.

- Το χαζοκούτι κάνει μεγάλη ζημιά και καλύτερα να το κλείσουμε. Προβάλλουν μια άλλη ζωή, με όλα αυτά τα προγράμματα που παρουσιάζουν και καθημερινά μας λένε πως κάπου υπάρχει η πολυτελής ζωή, τα φώτα της δημοσιότητας, οι πλούσιοι γόνοι που περιμένουν τα κοριτσόπουλα και οι ηλικιωμένοι πλούσιοι στους οποίους τρέχουν τα κοριτσόπουλα, ακόμη και να τους παντρευτούν!!!! Οι ίδιοι οι καναλάρχες, έδωσαν τέτοια παραδείγματα και ας μην το προσπερνάμε αυτό.

- Αφήστε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της, γιατί στο τέλος θα πέσετε πάλι από τα σύννεφα, όταν θα μάθετε τα περιουσιακά στοιχεία αυτών που δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον δήθεν για το καλό μας.