Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Καλημερα

 - Φίλες  και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και ηρεμία για να ξεπεράσουμε και τον χιονιά. Αυτό που δεν θα ξεπεράσουμε με τίποτα είναι τα συνδικαλιστικά όργανα του ΠΑΜΕ τα οποία ότι κι αν κάνει η κυβέρνηση, ότι κι αν κάνουν οι δήμοι και οι περιφέρειες, αυτά θα βγάλουν ανακοίνωση και θα γράφουν διάφορα επικαλούμενα πάντα τον λαό, ο οποίος όμως την ώρα της κάλπης δεν ακολουθεί το ΚΚΕ. Το γιατί δεν θα μπορέσουν να το πούνε ποτέ δημόσια και γι'  αυτό την.... επομένη κάθε εκλογικής αναμέτρησης, αρχίζουν πάλι την πολιτική του όχι σε όλα και αντίδραση παντού.

- Τώρα τους ενόχλησε που έκλεισαν για δύο μέρες τα σχολεία εξ αιτίας του χιονιά και θέλουν λένε να μην κάνουν μαθήματα από τον υπολογιστή η καθηγητές, αλλά να πάνε στα σχολεία, στα οποία μέχρι χθες έλεγαν να μην πάνε, γιατί ήταν πολλά παιδιά στις αίθουσες. Κύριοι του ΚΚΕ, συνεχίστε και θα μάθετε στις εκλογές να λέτε το τραγούδι πιο χαμηλά, πιο χαμηλά.

- Ο χιονιάς είναι εδώ και όλοι πρέπει να προσέξουμε και να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις. Σε 2-3 μέρες θα περάσει κι αυτό το φαινόμενο και να ευχηθούμε να μην υπάρξουν θύματα και ζημιές και να μην αποκλειστούν άνθρωποι.

- Πάντως όσοι παρακολουθούν τις τηλεοπτικές ανταποκρίσεις θα νομίζουν πως βρισκόμαστε σε πόλεμο, αφού οι κυρίες και οι κύριοι που κάνουν τις ανταποκρίσεις δεν μιλάνε αλλά τσιρίζουν και ακόμη κι όταν μιλούσαν για το αλάτι και τις αλατιέρες, ούρλιαζαν λες και βγαίναμε στον πόλεμο με τα τεθωρακισμένα!!!

- Έλεος κυρίες και κύριοι της τηλεόρασης γιατί θα πάθουμε εγκεφαλικά με τον τρόπο που μας τα λέτε. Ένας χιονιάς είναι και όχι ξεσηκωμός για να πάρουμε την Πόλη!!! Ηρεμήστε γιατί δεν ζήσατε τις εποχές που το χιόνι ξεπερνούσε τα δύο μέτρα.

- Ο κορονοϊός πάντως είναι εδώ και δεν λέει να ξεκουμπιστεί και να μας αφήσει ήσυχους και δεν θα το κάνει, όταν ακόμη και τώρα κάποιοι κυκλοφορούν χωρίς μάσκες, ακόμη και στα γήπεδα που μας λένε πως τηρούν όλα τα μέτρα, αλλά οι φωτογραφίες και τα βίντεο άλλα λένε.