Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Ο κορονοϊός δεν λέει να φύγει από την ζωή μας και καθημερινά έχουμε νέα κρούσματα, γι΄ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε πολύ. Άνοιξε η εστίαση και η διασκέδαση και γέμισαν κόσμο τα μαγαζιά. Ευχόμαστε να μην συνεχίσει ο κορονοϊός με τέτοιους ρυθμούς, ώστε να μην έχουμε ανθρώπους στα νοσοκομεία και να μην χάνονται καθημερινά σχεδόν 100 συνάνθρωποί μας.  Ας κάνουμε όλοι τα εμβόλια, για να προστατευθούμε ακόμη περισσότερο κι ας..... αφήσουμε στην άκρη τις θεωρίας που λέει διάφορα για τα εμβόλια.

- Αυτός ο Αλέξης είναι απίστευτος και ξεχνάει εύκολα. Ξέχασε πως είχε δεσμευτεί προεκλογικά να πάει τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, αλλά όταν έγινε πρωθυπουργός το ξέχασε. Σήμερα ζητάει να πάει ο κατώτατος στα 800 ευρώ!!!! Αλέξη πως τα πηδάς έτσι τα νούμερα; Εμείς αν ήμασταν στην θέση του Μητσοτάκη, θα τον πηγαίναμε στα 751 ευρώ και θα λέγαμε πως κάναμε αυτό που δεν έκανε ο Τσίπρας!!! Κατάλαβες Αλέξη;;;

- Οι Νεοδημοκράτες δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που βρίζουν τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και το κόμμα. Μπορεί να πέρασαν από αυτό το κόμμα, αλλά έχουν μάθει "να το πουλάνε" όταν δεν τους εξυπηρετεί τα προσωπικά τους συμφέροντα. Καθαρές κουβέντες κύριοι. Νεοδημοκράτης ή είσαι ή δεν είσαι. Κάποιοι να μην μπερδεύουν τα προσωπικά τους, τις φιλίες και τις σχέσεις με το κόμμα. 

- Υπάρχει λέει ένας χώρος διασκέδασης ο οποίος σε κάνει να ξεχνάς τα παραταξιακά προβλήματα και πας εκεί για να "πάνε κάτω τα φαρμάκια" που λέει κι ο λαός. Καλό είναι αυτό, γιατί πως αλλιώς να αντέξεις την διάλυση της παράταξής σου;;;; Εμείς παράταξη δεν έχουμε και δεν ξέρουμε και πολλά από διασκέδαση, θα κάνουμε ένα τηλεφώνημα στον Αντώνη Αυλωνίτη, γιατί είναι γνώστης και έχει και το ΤΖΑΜΙ, οπότε κάτι θα ξέρει.

- Κοίτα τώρα να δεις. Είδαμε τον πρόεδρο Γιάννη Παπακωνσταντίνου στον ύπνο μας κα μάλιστα τον είδαμε ξαφνικά στην Χαλκίδα. Πρόεδρε τι έγινε; Το ρωτάμε γιατί καμιά φορά τα όνειρα βγαίνουν αληθινά.