Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα ο μήνας έχει 13 και μπορεί να μην είναι Παρασκευή, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που το 13 το θεωρούν γρουσούζικο!!!! Μπαλίτσα και σήμερα με την Α΄ κατηγορία Εύβοιας, αλλά και την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ  να έχει καλά και πονηρά παιχνίδια. Κυριακή και 13 χωρίς εκπλήξεις δεν υπάρχει και να δούμε τι θα δούμε στους.... αγώνες αυτών των δύο κατηγοριών!!!! 

- Μαντέψτε τώρα ποια ομάδα θεωρεί γρουσουζιά τα ψάρια, είτε αυτά είναι ψητά, είτε τηγανιτά είτε ακόμη με τα λέπια!!!! Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι πλέον σε κάποιο πόστο, όσοι προβάλλουν τις ψαριές τους ή ανεβάζουν στο fb ψάρια!!! Σήμερα θα δούμε αν θα βρίσκεται στον πάγκο, έχτω ένας από τους δύο που έχουν σχέση με ψάρια.....

- Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ στον Βορρά και ο ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ στον νότο δύσκολα θα χάσουν τον τίτλο του πρωταθλητή και φυσικά την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Στον κεντρικό όμιλο τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ έχουν τον πρώτο λόγο και πίσω τους είναι τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ τα οποία θα κυνηγήσουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις, αλλά είναι κοντά ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ και ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

- Στον ΝΗΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ το έχουν ρίξει στο φαγητό μαζί με φίλους τους και αν συνεχίσουν έτσι, βλέπουμε να παίρνουν κιλά, μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε πως ο ΝΗΛΕΑΣ παίζει την 18η αγωνιστική εκτός με τον ΜΙΑΟΥΛΗ, την 21η αγωνιστική εκτός με την ΣΚΥΡΟ και την 22η και τελευταία αγωνιστική εντός με τον ΔΥΣΤΟ.

- Σήμερα ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα υποδεχθεί τον ΘΗΣΕΑ ΑΓΡΙΑΣ και πρέπει όχι μόνο να κερδίσει, αλλά να κερδίσει με άνεση για να αποκτήσει καλή ψυχολογία η ομάδα και φυσικά να πάρει βαθμολογική ανάσα. Ο ΘΗΣΕΑΣ έχει 13 βαθμούς και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ 19. Με νίκη ο ΑΟΝΑ έχει πολλές πιθανότητες να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

- Κυριακή ήμερα και καλό είναι να περάσουμε ν΄ ανάψουμε ένα κεράκι στον Ιερό Ναό της γειτονιάς μας και να ζητήσουμε να μας συγχωρέσει ο Θεός, για τις όποιες αμαρτίες κουβαλάει ο καθένας μας. Μετά έχει και λαϊκή στο Βασιλικό και καλά θα κάνουμε να κάνουμε αγορές από τις λαϊκές, για να ενισχύουμε έτσι και τους παραγωγούς της περιοχής μας.