Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλά εβδομάδα  και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν θα γράψουμε χρόνια πολλά, γιατί απλά αυτόν τον Βαλεντίνο  και όλα τα σχετικά, τον χρησιμοποιούν γενικώς οι έμποροι για να κάνουν τζίρο κι εμείς με τέτοια κόλπα δεν θέλουμε να μπερδευτούμε. Αλήθεια εσείς μόνο σήμερα είσθε ερωτευμένοι; Μόνο σήμερα είσθε στο ροζ συννεφάκι και στις κόκκινες.... καρδούλες;;;;

- Ηττήθηκαν στους τελικούς Σάκαρη και Τσιτσιπάς και δεν κατέκτησαν το τρόπαιο το οποίο ήθελαν πολύ, αλλά δεν πειράζει. Θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον, αφού θα υπάρξουν κι άλλα τουρνουά. Και οι δύο έχουν σηκώσει ψηλά το τένις για την Ελλάδα και τους ευχαριστούμε.

- Στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο, όλα είναι στο πρόγραμμα και αυτό το Σαββατοκύριακο τα είδαμε όλα, στα πρωταθλήματα της Εύβοιας. Κάποιες ομάδες έκαναν τσουλήθρα και ενώ πήγαν για μαλλί βγήκαν κουρεμένοι. 

- Πως γίνεται και όλοι όταν είναι αντιπολίτευση, είναι με τους εργαζόμενους και όταν γίνουν κυβέρνηση τους ξεχνούν;  Είδαμε χθες την συγκέντρωση στην ΛΑΡΚΟ και πραγματικά βγάζουμε το καπέλο στους δήθεν και σε όλους αυτούς τους  που πήγαν εκεί δήθεν για να ενώσουν την φωνή τους. Γέμισε το fb φωτογραφίες με κάποιους και μεταξύ αυτών και ο κ. Αναγνωστάκης!!!!

- Η ΛΑΡΚΟ με την σημερινή της μορφή και λειτουργία, δεν μπορεί να συνεχίσει κυρίες και κύριοι και αυτό που πρέπει να στηριχθεί, είναι το κανείς εργαζόμενος να μην χάσει την δουλειά του. Η ΛΑΡΚΟ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μείνει σε λειτουργία, αφού εδώ και χρόνια, έχει βουλιάξει και η μόνη της σωτηρία είναι να δοθεί σε ιδιώτες και να προχωρήσει.

- Αν πάντως ο κ. Αναγνωστάκης και ο κ. Μαρκόπουλος έχουν κάποιο σχέδιο, το οποίο όμως δεν θα το πληρώνουν από την τσέπη τους οι Έλληνες πολίτες, ας το καταθέσουν και να μην λένε μπούρδες και να θέλουν να πληρώνει το κράτος.

- Για την θέση του ΚΚΕ δεν γράφουμε, γιατί το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει, αλλά να κάνει γενικώς αντίσταση, αφού για όλα φταίει ο καπιταλισμός, αλλά είδαμε και τα καλά του σοσιαλισμού.