Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

....και να τσούζει

 - Να γράφουμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και να μην προσπαθούμε να συγκαλύψουμε τίποτα και κανέναν. Με τα χέρια μπορεί ο κάθε άνθρωπος να κάνει πολλά πράγματα, αλλά πάντως δεν μας τα έδωσε ο Θεός για να κάνουμε άσεμνες χειρονομίες, ούτε για να προκαλούμε.
Στον χώρο του αθλητισμού ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να σέβεται την αντίπαλη ομάδα και να μην παριστάνει κάτι που δεν μπορεί να είναι.
Φυσικά όταν δεν εφαρμόζουν κάποιοι τον πειθαρχικό κώδικα όπως ....θα έπρεπε και ιδιαίτερα όταν από κάποιες ενέργειες μπορεί να προκληθούν επεισόδια και να έχουμε φαινόμενα βίας, κανένας διαιτητής και καμία πειθαρχική επιτροπή δεν θα πρέπει να ρίχνει στα μαλακά κανέναν.
Δυστυχώς όμως αυτά συμβαίνουν και έτσι ο καθένας θα παριστάνει τον γαμι...., εκεί που τον παίρνει και γι΄ αυτό παραμένει "εντός κι επί τ΄ αυτά" και δεν προχώρησε παραπάνω.
Η ΕΠΣΕ και τα όργανά της, δεν πρόκειται να εξετάσουν το θέμα, γιατί απλά δεν θέλουν να σπάσουν αυγά, αλλά όλοι θα τρέχουν όταν θα έρθουν τα χειρότερα.
Η συνέχεια θα δείξει ποιοι "παριστάνουν τους γαμι....ες και ποιοι ξέρουν να γαμ....νε ποδοσφαιρικά και να τσούζει", που λέει κι ο λαός.