Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Προσέξτε την υγεία σας και όλα τ΄ άλλα θα ξεπερασθούν. Τα Σαββατοκύριακα κυριαρχεί το ποδόσφαιρο και όχι τα της αυτοδιοίκησης και γενικότερα της πολιτικής.
Χθες είχαμε αγώνες ποδοσφαίρου και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν κέρδισε τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ, αλλά πάλι καλά, αφού θα μπορούσε και να είχε χάσει. Η ΕΡΕΤΡΙΑ κέρδισε όπως κέρδισε με πέναλτι στο 95΄ κι ενώ η ΔΡΟΣΙΑ έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές από το 65΄. Σήμερα έχουμε τον αγώνα ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και ενώ την Παρασκευή ορίσθηκε να το σφυρίξει ο Χουλιαρας, τελικά θα το ....σφυρίξει ο Παπακυριάκος. Αυτό δεν θα έπρεπε να γίνει, γιατί υπάρχουν και οι καχύποπτοι και αν κάτι πάει στραβά, άντε να τους πείσεις.

- Ο ιπτάμενος Αθανάσιος πιστεύουμε πως θα φανεί αντάξιος αυτού του σημαντικού αγώνα και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αισθανθεί αδικημένος και θα μας δώσει την χαρά να χειροκροτήσουμε τον ίδιο και τους βοηθούς του Κωνστάντιο και Χρυσελή. Αγαπητέ Αθανάσιε, σήμερα δεν βλέπουμε φανέλες, δεν βλέπουμε πρόσωπα, δεν ακούμε κανέναν και φυσικά δεν έχουμε στο μυαλό μας, το τι θέλουν άλλοι. Σήμερα παίζεις για σένα και για την διαιτησία. Σήμερα πρέπει να κερδίσει η ομάδα που θα παίξει καλύτερα, η ομάδα που θα δημιουργήσει ευκαιρίες και θα πετύχει περισσότερα γκολ από την άλλη και όχι η ομάδα που θα περιμένει να της δώσουν την ευκαιρία οι διαιτητές.

- Ελπίζουμε Αθανάσιε να μην μας θυμώσεις και να ξέρεις πως έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σ΄ εσένα και τους βοηθούς σου. Καλή επιτυχία.

- Ας μη γελιόμαστε. Δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο "τα φαβορί" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α΄ Κατηγορία και γι΄ αυτό είναι πολλές οι ομάδες που το διεκδικούν. Δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν παίζει η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, δεν παίζει η ΕΡΕΤΡΙΑ και έτσι 4 - 5 ομάδες ελπίζουν.

- Αυτό που επίσης πρέπει να γράψουμε, είναι το "όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι, αργεί να ξημερώσει" και αυτό ταιριάζει τουλάχιστον για τις 3 από τις 5 ομάδες της κορυφής στην βαθμολογία.

- Κύριοι, όποια ομάδα θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει  ν΄ αποκτήσει προσωπικότητα ομάδας και όχι να κάνουν κουμάντο ποδοσφαιριστές ή κάποιοι άλλοι. Για την εικόνα της κάθε ομάδας, ευθύνες έχουν οι προπονητές και όχι ποδοσφαιριστές ή παράγοντες που κάνουν του κεφαλιού τους.