Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Όταν δεν ξέρεις τι λες!!!!!

 - Διορισμένος είπατε;;;;;
Κύριε Καραμούζη ούτε φίλοι είμαστε με τον κύριο Παναγιώτη Νικολάου, ούτε και έχει ανάγκη από δική μας στήριξη, αλλά θα πρέπει να έχετε μεγάλο πρόβλημα με αυτό που λέμε Δημοκρατία και φυσικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως έχετε την εντύπωση, πως επειδή είσθε εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, μπορείτε να υποτιμάτε πρόσωπα τα οποία επιλέχθηκαν από την δήμαρχο και ψηφίστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Κύριε Καραμούζη ο Παναγιώτης Νικολάου, ήταν υποψήφιος με την παράταξη της δημάρχου και βοήθησε, όπως και όλοι οι υποψήφιοι, ώστε το ψηφοδέλτιο.... να κερδίσει τις εκλογές και η κυρία Βάκα να είναι σήμερα δήμαρχος.
Εσείς ήσασταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κυρίου Καθαροσπόρη και μπορεί να πήρατε κάποιους σταυρούς παραπάνω από κάποιους συνυποψηφίους σας, αλλά οδηγήσατε στην 3η θέση το ψηφοδέλτιό σας, όταν λέγατε πως είσθε σίγουροι νικητές.
Λοιπόν για να το κλείνουμε. 
Δήμαρχος είναι η κυρία Βάκα, πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ η κυρία Αϊδίνη και αντιπρόεδρος ο κ. Παναγιώτης Νικολάου και ως αντιπρόεδρος έχει δικαίωμα λόγου και είναι υποχρεωμένος αν θέλετε να βάζει κάποιους στην θέση τους.
Η δική σας επίθεση στην κυρία Αϊδίνη ήταν λυσσαλέα και με στόχο την προσωπικότητα της προέδρου.
Δεν πέρασε αυτή η επίθεση και σας ενόχλησε το ότι σας έδωσε πληρωμένη απάντηση ο κ. Νικολάου.
Να αναθεωρήσετε το ότι θα μιλάτε όπως θέλετε εσείς ως δημοτικός σύμβουλος και όχι ο αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Ο αντιπρόεδρος διοικεί, ενώ εσείς είσθε μέλος της μειοψηφίας και φυσικά έχετε δικαίωμα να μιλάτε, αλλά να μην σας ενοχλούν οι απαντήσεις της προέδρου και του αντιπροέδρου.