Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Καθαρές κουβέντες


 - Επειδή ακούμε διάφορα τα οποία έχουν να κάνουν με εμάς, την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον ΔΟΑΠΠΕΧ, προκαλούμε τον οποιονδήποτε, να βγει δημόσια και να πει ότι θέλει και να είναι σίγουρος πως θα πάρει την απάντηση.
Το ξέρουν και οι πέτρες πως δεν έχουμε καμία κακή πρόθεση για την δημοτική αρχή, για την δήμαρχο κυρία Βάκα, τον αντιδήμαρχο κύριο Γουρνή, την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη και φυσικά εναντίον του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και του προέδρου του κυρίου Καρλατήρα.
Επαναλαμβάνουμε, όποιος θα πει το αντίθετο να το κάνει δημόσια, για να ....πάρει την απάντηση.
Επειδή κανείς δεν θα το κάνει, εμείς κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και ζητάμε από τον ΔΟΑΠΠΕΧ και ιδιαίτερα από την πρόεδρο κυρία Αϊδίνη και τον διευθυντή κύριο Γκούνη, να εφαρμόσουν τους νόμους και τους κανονισμούς προς κάθε κατεύθυνση και να μην αδικήσουν κανέναν. Το Στάδιο είναι Δημοτικό και όχι ιδιωτικό.
Στο Στάδιο κάνουν καθημερινά προπονήσεις εκατοντάδες παιδιά, αλλά και πολίτες στις ώρες κοινού.
Στο Στάδιο έχουν τα ίδια δικαιώματα όλα τα σωματεία και φυσικά τις ίδιες υποχρεώσεις.
Δεν θα μπούμε τώρα σε λεπτομέρειες, αλλά θα ρωτήσουμε και την κυρία Δήμαρχο, αν διαφωνεί, με τα ίσα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όλων.
Αυτή την εποχή έχουμε συνεχώς αγώνες στίβου.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει αγώνες στην έδρα του που είναι το Στάδιο, κάθε 15 μέρες. ΝΑΙ να εξυπηρετηθεί η ομάδα της πόλης, ΝΑΙ να θέλουν καλό αγωνιστικό χώρο, αλλά υπάρχει και το αλλά, το οποίο δεν θα το αναλύσουμε τώρα.
Αν χρειασθεί θα επανέλθουμε ζητώντας ευθύνες από την Δημοτική Αρχή και τον ΔΟΑΠΠΕΧ.