Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και για πολλούς καλή ξεκούραση, αφού σήμερα μπορεί να μην υπάρχει απεργία, αλλά μια χαρά αργία είναι. Υπάρχουν όμως κι αυτοί που δεν έχουν ούτε αργία, ούτε απεργία και λιώνουν στην προπόνηση, αφού έχουν μπροστά τους αγώνες μπαράζ ή μια ακόμη αγωνιστική η οποία θα.... κρίνει και τον πρωταθλητή!!!

- Δεν έχουμε κρύψει ποτέ πως έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στην κατά δήλωσή της, υποψήφια για την Βουλή την κυρία Νικολάου Σοφία, η οποία με την σειρά της έχει αδυναμία στην φίλη της δημοσιογράφο κυρία Ρέτσα και αυτό δεν το κρύβουν. Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε, βλέπουμε η κυρία Νικολάου, αν είναι τελικά υποψήφια, να ξεπερνάει σε σταυρούς τους πάντες.

- Όπου πάει όταν πάει, λέει πως η υποδοχή είναι απίστευτη και ο κόσμος και ιδιαίτερα οι Νεοδημοκράτες μόνο που δεν την σηκώνουν στα χέρια τους, για να την πηγαίνουν από γειτονιά σε γειτονιά!!!! Εμείς πάντως ψέματα δεν γράφουμε και απλά σχολιάζουμε τις φωτογραφίες και τα όσα γράφουν τα δελτία τύπου.

- Οι δημοτική αρχή του Δήμου Χαλκιδέων, πήρε τα βουνά και τα λαγκάδια, για να πιάσει τον Μάη. Δεν είδαμε όμως κάπου τα γνωστά ονόματα της αντιπολίτευσης, τα οποία μάλλον θα έπιασαν τον Μάη, σε στενό οικογενειακό κύκλο!!!!

- Ενοχλήθηκαν πάντως που είπαμε να κάνουμε ένα σχόλιο για τους κυρίους Καραμούζη και Καλαθέρη σε σχέση με το στεφάνι που τοποθετεί σήμερα ο ΔΟΑΠΠΕΧ στην παραλία της Χαλκίδας. Πάντως ο κύριος Καλαθέρης θα έχει ακόμη μία πρωτομαγιά, ως μέλος δημοτικού συμβουλίου, αφού δήλωσε ο ίδιος πως δεν θα είναι πλέον υποψήφιος και κλείνει τον κύκλο του στα της αυτοδιοίκησης.

- Ο κύριος Καραμούζης σίγουρα θα είναι και πάλι υποψήφιος, οπότε αν εκλεγεί και μας έχει καλά ο Θεός θα έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε για πολλές πρωτομαγιές ακόμη. Επειδή πάντως θέλει όλοι να είναι τυπικοί, ας φροντίσει να είναι και ο ίδιος. Αλήθεια είχε χορηγό για τις λαμπάδες που έδωσε, όπως δήλωσε ο ίδιος, σε παιδιά που είχαν ανάγκη; Ποιος ήταν ο χορηγός;;;;