Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Γιορτή της μητέρας σήμερα. Έτσι λένε. Αλήθεια μόνο σήμερα γιορτάζουμε και ευχόμαστε στην μητέρα; Τις άλλες μέρες; Έχει καταντήσει αηδία πάντως, να έχουν ανακαλυφθεί χιλιάδες γιορτές για να υπάρχουν ευκαιρίες να πουλάνε οι έμποροι τα εμπορεύματά τους.  Έχουμε τα γενέθλια, έχουμε την ονομαστική γιορτή, αλλά όλα δείχνουν πως θέλουμε πολλές γιορτές, για να ....ξεπουλάμε. Τώρα θα ήταν μια ευκαιρία να γιορτάσουμε και την επιστροφή των κουνουπιών και το πρώτο τσίμπημα!!!!

- Σήμερα ποδοσφαιρικά είναι μια σημαντική Κυριακή, αφού ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αντιμετωπίζει τον ΑΙΟΛΟ στο Καρπενήσι στον πρώτο αγώνα των μπαράζ και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία επίσης για τα μπαράζ στις γυναίκες. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες της Εύβοιας. Ν΄ αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τους αντιπάλους και να μην χαλαρώσουν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών.

- Σήμερα Κυριακή έχουμε και διασυλλογικούς αγώνες στίβου για σωματεία πρώην Ε.Α.Σ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΒΟΙΩΤΙΑΣ/ΕΥΒΟΙΑΣ  στον Άγιο Κοσμά. Θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες των Συλλόγων της Εύβοιας, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

- Δεν θα μπούμε στην διαδικασία του διαλόγου, για θέματα που έχουμε σχολιάσει και γράψαμε την άποψή μας. Πάντα είμαστε υπέρ του διαλόγου, αλλά όχι να μας πούνε και μαλάκες. Εμείς δημόσια εκφράζουμε την άποψή μας και όχι πίσω από την πλάτη άλλων.

- Σύντομα, πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν όλοι πως μπορούσαμε κι εμείς να ρίχνουμε λάσπη, μπορούσαμε κι εμείς να κρυβόμαστε πίσω από άλλους και άλλα τέτοια. Τώρα ο χρόνος τελειώνει και περνάμε στην αντεπίθεση με μόνο όπλο την αλήθεια.